NIJE OSPORIO OPTUŽNICU

Zayn Malik dobio godinu dana uvjetne kazne, mora na tečaj kontrole bijesa i ne smije prilaziti punici Yolandi Hadid

30.10.2021 u 08:45

Bionic
Reading

Po sudskim dokumentima do kojih su u petak došli američki i britanski mediji, bivši član benda One Direktion optužen je po četiri točke za uznemiravanje, nakon što je u kući koju dijeli s Gigi Hadid prošloga mjeseca odgurnuo svoju punicu Yolandu u komodu i nazvao je 'je*enom nizozemskom ku*vom'

Malik nije osporio niti jednu od četiri točke optužnice pa mu je dosuđeno 360 dana uvjetne kazne, po 90 dana za svaku točku optužnice za uznemiravanje. Pored toga, morat će završiti tečaj za kontrolu bijesa, a 28-godišnji britanski pjevač ne smije dolaziti u kontakt sa svojom punicom Yolandom Hadid, niti s Johnom McMahonom, tjelohraniteljem obitelji Hadid koji je svjedočio incidentu i na kojeg je Malik također izlio svoj bijes.

Sudski dokumenti potvrđuju tvrdnje prethodnih izvora da je u kući para u Pennsylvaniji došlo do tučnjave, a koja se pojavila u četvrtak uz vijest da su Zyan i supermodel Gigi Hadid prekinuli. Par je s jednogodišnjom kćeri Khai živio na farmi u blizini kuće Gigine majke Yolande.

Prema pisanju Daily Maila, Yolanda je 29. rujna otišla do imanja svoje kćeri i njenog partnera, dok je Gigi bila na Pariškom tjednu mode. U kući ju je dočekao Zayn, a nejasno je je li s njim bila i Khai, kao i što se dalje dogodilo. No, počeli su se svađati i Zayn je zgrabio Yolandu i gurnuo je na komodu.

Uz to ju je i verbalno napao, vičući joj da se kloni njegove je*ene kćeri, nazivajući punicu 'je*enom nizozemskom ku*vom'.

Navodi se i kako je u bijesu nazvao Gigi u Pariz i derao se na nju da skupi svoja m*da i obrani svog partnera od svoje je*ene majke u njegovoj kući.

  • +3
Gigi Hadid, Zayn Malik Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner / Goff Photos / Profimedia

Prema sudskim dokumentima sukobu je svjedočio i tjelohranitelj na kojeg se Zayn također verbalno obrušio, tražeći ga da napusti kuću, a sa zavidnom dozom neukusa u bijesu je komentirao i svoje očinstvo.

Gigi je odbila komentirati pojedinosti iz sudskih dokumenata, ali je dala izijavu u četvrtak navečer.

'Gigi je isključivo fokusirana na Khainu dobrobit. Za to vrijeme moli za privatnost', rekao je njezin glasnogovornik.

Zyan je u četvrtak na društvenim mrežama objavio svoju izjavu u kojoj potvrđuje da je došlo do incidenta i da nije ništa osporio, iako u tom trenutku nije bilo jasno da je već podignuta optužnica, te da je pokušavao zaštititi svoju kćer.

'Kao što svi znate, ja sam privatna osoba i želja mi je stvoriti siguran i privatan prostor u kojem će moja kćer odrastati, mjesto na kojem se privatne obiteljske stvari ne bacaju na svjetsku pozornicu s koje svatko može uzeti što hoće. U nastojanju da zaštitim taj prostor za nju, pristao sam ne osporiti tvrdnje koje su proizašle i svađe koja se dogodila s članom obitelji moje partnerice, koji je ušao u naš dom dok je moja partnerica bila odsutna prije nekoliko tjedana', napisao je Zayk i u nastavku dodao kako se nadao da će cijela stvar biti riješena privatno u mirnom obiteljskom okruženju, ali da je sve 'procurilo' u tisak.

Napetost između Zayna i Yolande krenula je navodno kad je posumnjao da je od nje procurila vijest u medije o Giginoj trudnoći.

'Zyan živi gotovo pustinjački život, voli tišinu, samoću, spori tempo, rad na glazbi. Seoski život mu odgovara i već neko vrijeme žive na ranču. I Gigi to voli, kuha mu svaki dan, pa čak je počela i plesti i sama oslikavati sobe. No, ona se također želi vratiti na posao, a to uključuje zabave, evente, crvene tepihe, reklamne kampanje, Instagram, sve ono što Zayn nastoji izbjeći', rekao je izvor za britanske medije.

'Yolanda je uvijek bila velika podrška Gigi i uključena u njenu karijeru. Uvijek govori da bi i Zayn trebao pružiti veću podršku, šetati s njom crvenim tepisima, objavljivati o njoj na Instagramu, a u jednom je trenutku čak predložila reality show, što ga je užasnulo', dodaje izvor.