ZAYN MALIK

Gigi Hadid već je s odvjetnicima dogovorila detalje skrbništva nad kćerkicom; za agresivno ponašanje pjevača navodno je glavni krivac - marihuana

04.11.2021 u 14:50

Bionic
Reading

Jedino što je slavnoj manekenki Gigi Hadid važno je da malena Khai, kćerkica koju je dobila u vezi sa Zaynom Malikom, ne osjeti na svojoj koži probleme svojih roditelja. Upravo zbog toga već se pokrenula i obavila razgovore s odvjetnicima, koji bi joj trebali pomoći oko skrbništva

'Gigi se prošlog tjedna već susrela s odvjetnicima, a angažirala je i neke nove koji joj pomažu u rješavanju pitanja oko skrbništva', rekao je dobro upućeni izvor za medije, otkrivši kako je 26-godišnja manekenka Gigi Hadid jasno dala do znanja da će dvije godine stariji pjevač Zayn Malik zauvijek biti dijelom njezinog života.

Rješenje je to doneseno nakon što je bivši član One Directiona fizički nasrnuo na majku svoje životne partnerice i baku njihove kćeri, Yolandu Hadid, nakon čega je Gigi Hadid donijela odluku da više ne želi biti s njim.

A sada je otkriven i razlog zbog kojeg je Zayn Malik u posljednje vrijeme iznimno agresivan, ali i paranoičan, a to je prečesta upotreba marihuane, bez koje glazbenik, očito, više ne može živjeti.

  • +3
Gigi Hadid, Zayn Malik Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner / Goff Photos / Profimedia

Jedan vrhunski odvjetni, koji nije vezan za slučaj, no dobro je upoznat sa svime, otkrio je novinarima The Posta da bi taj incident, u kojem je Malik fizički nasrnuo na punicu, mogao imati itekakav utjecaj na sve u budućnosti vezano za skrbništvo nad Khai. A osim što je ostao bez životne partnerice te se našao u problemu zbog skrbništva, Zayn Malik izgubio je i ugovor s izdavačkom kućom RCA i to nakon što je njegov treći album 'Nobody Is Listening' bio pravi promašaj na tržištu.

nemoguće ih je ne primijetiti

Tek joj je 25: Prekrasna Bella Hadid proslavila je rođendan, a slavne sestre stajlinzima su privukle sve poglede u New Yorku

Pogledaj galeriju

'Zayn se osjeća kao da mu život okreće leđa. On se i inače jako teško nosio sa teretom slave, koju je dobio zahvaljujući izgledu, ali i glasovnim sposobnostima, zbog čega su za njega često govorili da je nezahvalan i arogantan', otkrio je izvor, dodavši kako Zayn Malik nikada nije krio kako mu konzumiranje marihuane pomaže u kreativnom procesu.