atraktivnA VODITELJICA

Predstavljanje makeup brenda privuklo poznate, a pojavila se i HRT-ovka u zavodljivom izdanju

16.06.2023 u 14:58

Bionic
Reading

Prošle su već tri godine od kako je Antonia Ćosić došla na mjesto voditeljice emisije 'Vijesti iz kulture'. Ondje je gledatelji mogu vidjeti u ozbiljnim, decentnim i u skladu s duhom emisije outfitima, a na sinoćnjoj promociji novog proizvoda za uljepšavanje, pojavila se u ljetnom, zavodljivom izdanju

Mnoge su oči sinoć bile uprte u Antoniju Ćosić, voditeljicu 'Vijesti iz kulture' koja se pojavila u 'looku' kakvom je šira publika nema priliku vidjeti. Dobro raspoložena HRT-ovka, koju mnogi svrstavaju među najljepša televizijska lica, rado je pozirala pred kamerom foto aparata u uskoj, kratkoj haljinici svijetlo plave boje koja je savršeno ocrtala njezinu super liniju.

Zgodna Zagrepčanka ovog se proljeća odlučila na promjenu te je od brinete postala - plavuša.

'Jedan sugovornik na performansu pisanja poezije na aerodromu je rekao da me po glasu prepoznao, ali mislim da je to zato što nas kamera stvarno prikaže drugačijima no što jesmo. Ja sam sebi apsolutno ista, odmah sam se privikla, a sad preostaje može li plava boja izbiti štrebericu iz cipela pa možda napokon doznam zabavljaju li se plavuše bolje', ispričala je tada za 24sata. Svoju super liniju održava na satovima klasičnog baleta. Ranije je izjavila da 'nedovoljno vremena pridaje izgledu i njezi te da je dosljedna jedino kad je riječ o UV zaštiti'.

  • +4
Poznati na predstavljanju makeup brenda Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Podsjetimo, iza Antonije, koja je po zanimanju magistra psihologije, pet je godina karijere na Hrvatskom radiju, na kojem je radila niz emisija – od 'Etno, fletno' na Radio Sljemenu pa do suradnje u nagrađivanoj 'Gladne uši' Ljudevita Grgurića Grge. Prije toga je radila na TV Studentu. Bavila se i glumom. U Gavelli i na Dubrovačkim ljetnim igrama igrala je u predstavi 'Dundo Maroje' čak šest muških likova, a sudjelovala je i u spotu ITD Banda za pjesmu 'Proljeće'.

Inače, Antonia je velika ljubiteljica putovanja koja svaki slobodni trenutak koristi za upoznavanje novih zemalja, a prošle godine se našla među nekoliko tisuća navijača koji su u Dohi bodrili našu reprezentaciju u utakmici protiv Argentine.