poput tinejdžerki

Predah od djece: Slavne mame otputovale u Pariz i sjajno se provele

20.11.2017 u 12:02

Bionic
Reading

Nakon što se nedavno rastala bivša manekenka Iva Radić zaista živi punim plućima. Tako ju trenutno pratimo u ludom i nezaboravnom ženskom provodu u Parizu, u koji je otputovala u društvu poznatih prijateljica

Pariz je uvijek dobra ideja! Složile bi se s time i naše poznate bivše manekenke Iva Radić i Ljupka Gojić Mikić koje su krajem prošlog tjedna u društvu nekolicine prijateljica odletjele u prijestolnicu mode i kulture.

Majčinske obveze malo su ostavile po strani i uputile se u nezaboravnu pustolovinu te baš kao nekad, u tinejdžerskim danima, uživale u ženskom druženju. 

@personaltrainerdamira @dinacoricbosnar @iva___radic #marija 🍁🍂🌤☕️🥐🍮🏛📸

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

#paris 🍁🍂

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Osim novopečene majke Ljupke, koja je svoje tri kćerkice, od kojih najmlađa ima tek mjesec i pol, ostavila na brizi majci i suprugu, u Parizu se našla supruga bivšeg nogometaša Igora Bišćana, Marija, koja je prošle godine četvrti put postala majka.

Jardin i one ❤️ #žmk

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀I V A • R A D I Ć (@iva___radic)

Ove moderne mame, osim u razgledavanju francuske metropole, tamošnjih muzeja i luksuznih trgovina, uživale su u ukusnim delicijama nekih od najelitnijih restorana. 

#p 😜

Objavu dijeli Damira (@personaltrainerdamira)

Tijekom svog boravka u Parizu supruge nogometaša ponovno su pokazale zašto ih nazivaju domaćim modnim ikonama. 

Boje purpura •Paris 💜 #paris🇫🇷 #hm #hmtrend

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀I V A • R A D I Ć (@iva___radic)

Ljupka se, kao i uvijek, razigrala raznim dezenima i materijalima, ali je sve uspješno uklopila u smislenu cjelinu, dok je Iva, bivša supruga nogometaša Boška Balabana, oduševila elegantnim modnim kombinacijama.

  • +3
Ljupka Gojić Izvor: Pixsell / Autor: Instagram