USKORO STIŽE 'INVENTING ANNA'

Netflixova serija nadahnuta istinitim događajem: Priča o prevarantici koja je glumila lažnu nasljednicu kako bi osvojila njujoršku elitu i ukrala im milijune

26.10.2021 u 13:20

Bionic
Reading

Netflix je na svojim društvenim mrežama objavio prve fotografije iz nove serije 'Inventing Anna', koja dolazi iz dobro poznate radionice mega uspješne producentice Shonde Rhimes. Riječ je o seriji koja prati životni put Anne Sorokin, prevarantice koja je od 2013. do 2017. glumila bogatu njemačku nasljednicu Annu Delvey kako bi osvojila i pokrala njujoršku društvenu kremu

Annu Delvey glumi Julia Garner, koja je osvojila dvije nagrade Emmy za seiju 'Ozark' (Netflix), a ulogu Anne Sorokin odnosno Delvey dobila je u listopadu 2019. Uz nju će ui seriji glumiti Anna Chlumsky, Katie Lowes, Laverne Cox i Anders Holm.

'Inventing Anna', koji je napisala i producirala Shonda Rhimes, govori o osuđenoj prevarantici Anni Sorokin, koja se pretvarala da je njemačka nasljednica po imenu Anna Delvey kako bi šarmirala i pokrala njujoršku elitu.

Serija se temelji na priči New York Magazina 'Kako je Anna Delvey prevarila njujorške stranke' Jessice Pressler, koja je također napisala i 'The Hustlers at Scores', koji se kasnije pretvorio u film 'Hustlers' iz 2019. s Jennifer Lopez i Constance Wu u glavnim ulogama.

  • +11
Snimanje serije 'Inventing Anna' Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Inspirirana člankom Jessice Pressler serija prati Vivian Kent (Anna Chlumsky), novinarku koja istražuje slučaj Anne Delvey (Julia Garner), njemačke nasljednice i slavne osobe s Instagrama koja je osvojila njujoršku društvenu scenu kako bi stekla poznanstva, a zatim im ukrala novac. Dok se Vivian pita je li Anna nešto više od prevratnice, njih dvije počinju razvijati odnos između ljubavi i mržnje...

Fotografije koje je otkrio Netflix prikazuju dijelove Delveyina života, a može se vidjeti kako uživa u šampanjcu prije nego što se fotografira i razgovara s nekim u zatvoru.

'Ova priča je potpuno istinita...osim svih dijelova koji to nisu. Julia Garner je Anna Delvey u seriji 'Inventing Anna', iz Shondalanda', stoji u objavi na Instagramu.

Serija bi trebala biti premijerno prikazana na Netflixu 1. siječnja 2022.

USKORO NA EKRANIMA

Zavirili smo na Netflixov Tudum i izdvojili nekoliko uzbudljivih najava

Pogledaj galeriju