MANDY MOORE

Prebrodila teško razdoblje: Lijepa brineta iznenadila ovim priznanjem

28.02.2020 u 18:51

Bionic
Reading

Mandy Moore, uspješna glumica i pjevačica, otkrila je kako se prije nekoliko godina našla pred velikom životnom dvojbom

Prelijepa 35-godišnja Amerikanka, najpoznatija po ulozi u hvaljenoj seriji 'To smo mi', u nedavnom je intervjuu ispričala kako je prije pet godina ozbiljno razmišljala o promjeni karijere.

U to je vrijeme prolazila kroz traumu razvoda sa suprugom Ryanom Adamsom s kojim je bila u braku od 2009. do 2016. kad je razvod finaliziran.

Glumica i pjevačica koja je u jednom trenutku priznala kako je bila u toksičnom braku s glazbenikom, iznenadila je fanove priznanjem kako se čak u jednom trenutku htjela potpuno oprostiti s Hollywoodom.

'Razmišljala sam i o promjeni karijere. Glumila sam u neuspjelim pilotima čak četiri TV serije. Pomislila sam u tom trenutku: 'Možda je bih se trebala povući iz svijeta glume. Možda bi bilo pametno da se vratim na Floridu, poradim na obrazovanju, pokušam raditi nešto drugo', rekla je Mandy Moore za CBS.

  • +3
Mandy Moore Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Mandy se 2018. udala za pjevača Taylora Goldsmitha. 'Nisam imala nikakvih dvojbi želim li ponovno stupiti u brak, čak i nakon razvoda. Bila sam uvjerena da još negdje postoji sreća za mene', rekla je Mandy koja je bila zvijezda teen filmova, ali nije zanemarila ni glazbenu karijeru. 

U jednom je prijašnjem intervjuu izjavila kako je danas puno samopouzdanija nego u svojim 20-ima.

'Mislim da sam trenutno u jednom jako dobrom razdoblju i baš sam zadovoljna sa svime. U svojim 20-ima se svi mi osjećamo nesigurno, preispitujemo svoje mane i volimo se previše kritizirati. Pogotovo sliku svoga tijela. No, ništa od toga nije bitno. Zapravo bilo bi bolje da tu energiju uložimo u nešto produktivnije i pametnije', rekla je glumica koju smo mogli vidjeti i u filmu 'Bitka za Midway'.