češki nadimak

Pravo ime Trumpove mezimice uopće nije Ivanka

11.10.2017 u 11:24

Bionic
Reading

Kći kontroverznog američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegove prve supruge Ivane Trump oduvijek je u javnosti i putem medija bila predstavljana pod imenom Ivanka, no sada je otkrila kako to uopće nije njezino pravo ime

Uspješna i zgodna Ivanka Trump, koja danas radi kao savjetnica i desna ruka svome ocu, američkom predsjedniku Donaldu Trumpu šokirala je nedavno objavom na Twitteru u kojoj je otkrila kako se zapravo zove.

'Moje pravo ime je Ivana. Na češkom je Ivanka nadimak za Ivanu, kao što je Bobby za Robert', napisala je 35-godišnjakinja, koja je ime Ivana naslijedila od majke Ivane Trump, prve Donaldove supruge.

Baš kao što je njezin stariji brat Donald dobio ime po ocu, izgleda kako se majka odlučila drugo dijete nazvati upravo po sebi.

  • +6
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nadimku je lijepa Ivanka očito ostala jako privržena, pa se on zadržao i zato su mnogi mislili kako joj je on i pravo ime. Osim toga, ime njezina dizajnerskog brenda također glasi Ivanka Trump, pa nitko nije ni pomislio da se zapravo radi o izvedenici od pravog imena.

No možda je zapravo samo htjela da ne dolazi do nesporazuma kada se u javnosti spominje njezina majka, a kada ona.