LOUIS TOMLINSON

Pravi razlog smrti napokon je poznat: Otkriveno od čega je preminula sestra slavnog pjevača

12.09.2019 u 10:04

Bionic
Reading

Punih šest mjeseci čekala je obitelj nekadašnjeg pjevača popularnog boy benda One Direction, Louisa Tomlinsona, službeno izvješće mrtvozornika, kako bi napokon doznali pravu istinu o smrti njihove 18-godišnje sestre i kćeri, Felicite Tomlinson

Kako je otkrio mrtvozornik obitelji Tomlinson, 18-godišnja Felicite Tomlinson preminula je od fatalne kombinacije droga i to, tvrdi ona, slučajnim predoziranjem. U njezinom tijelu pronađeni su tragovi Xanaxa, OxyContina, kao i kokaina.

Smrt mlađe sestre nekadašnjeg pjevača popularnog boy benda One Direction, Louisa Tomlinsona, šokirala je sve. Prije svoje smrti, Felicite Tomlinson, koju su mnogi zvali Fizzy, radila je kao manekenka, a dodatne prihode imala je i zahvaljujući statusu influencerice, budući da ju je na Instagramu pratilo više od milijun vjernih obožavatelja.

18-godišnjakinja je preminula 13. ožujka u svom stanu u Londonu, a isprva se sumnjalo na srčani zastoj, a hitnu je pozvao prijatelj koji se u tom trenutku zatekao u njezinom stanu. Hitna pomoć stigla je odmah, pokušavali su sve kako bi je reanimirali i vratili u život, no na kraju su jedino mogli proglasiti smrt.

Njezina iznenadna i prerana smrt posebno je dotukla njezinog brata Louisa Tomlinsona, koji se o svemu oglasio tek mjesec dana kasnije.

'Samo sam htio zahvaliti svima na divnim riječima koje ste mi uputili posljednjih tjedana. Vraćam se u studio snimati nešto što sam napisao prije nekoliko mjeseci', napisao je 27-godišnjak na Twitteru.

  • +5
Louis Tomlinson Izvor: EPA / Autor: Laura Bag

No, to nije jedina tragedija koja je zadesila obitelj Tomlinson. Louisova majka, Johannah Deakin, preminula je u 43. godini života u prosincu 2016., izgubivši bitku s leukemijom. Samo nekoliko mjeseci prije sestrine smrti, Louis Tomlinson objavio je pjesmu 'Two of Us', posvećenu voljenoj majci.