NAKON ČETIRI MJESECA

Crna pantera okončala vezu s 23 godine mlađim pjevačem, a razlog je i više nego dovoljan

14.04.2019 u 10:20

Bionic
Reading

Britanski supermodel Naomi Campbell okončala je vezu s 23 godine mlađim pjevačem bivše grupe One Direction, Liamom Payneom. Slavna ljepotica donijela je odluku o prekidu nakon svega četiri mjeseca veze

48-godišnjem supermodelu pjevač je navodno 'dosadio' te je odlučila okončati vezu.

Prema pisanju portala Daily Mail Crna pantera i 25-godišnji pjevač navodno su ostali prijatelji te su se razišli u dobrim odnosima, nezamjerajući išta jedno drugome.

'Liam i Naomi su se odlično zabavljali dok su bili zajedno. Super su se slagali i zajedno smijali, no jednostavno im nije bilo suđeno', rekao je za The Mirror izvor blizak manekenki.

'Ostat će prijatelji, ništa ne zamjeraju jedno drugome', dodao je nepoznati izvor.

U međuvremenu je portal The Sun objavio kako je pravi razlog prekida to što je pjevač 'dosadio' slavnom supermodelu nakon svega četiri mjeseca veze.

'Naomi je odlulila 'pustiti uzde'. Jednostavno više nije zaigrana za Liama te ga je pustila po strani. Jednostavno rečeno - 'dosadio joj je'', rekao je izvor poznat The Sunu.

'Uvijek je bio taj koji je bio zainteresiraniji i pomalo zahtjevan, a što se nje tiče, oni nikad i nisu bili službeno u vezi. Oduvijek je njihov odnos bio opušten', dodao je izvor.

  • +15
Naomi Campbell u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Medijski napisi o vezi slavnog supermodela i pjevača počeli su nakon što je par slavio zajedno Novu godinu u Gani.

Navodno su se odlično proveli i u Londonu i New Yorku te su preko društvenih mreža javno flertali.

Inače, Liam iz prethodne veze s pjevačicom Cheryl Cole, koja je također dosta starija od njega, ima dvogodišnjeg sina Beara. 35-godišnja Cheryl i Liam prekinuli su u srpnju prošle godine.

  • +34
Naomi Campbell u društvu prijatelja plovi Jadranom Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic