SNIMA U BUKUREŠTU

Prava je Morticia Addams: Na opće oduševljenje sviju, Catherine Zeta-Jones javila se sa seta

19.10.2021 u 15:22

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu slavna se velška glumica pohvalila da je trenutno u Bukureštu, gdje snima novu seriju. Catherine Zeta-Jones utjelovit će jedinstvenu Morticiu Addams, a finalni proizvod ćemo uskoro moći gledati na Netflixu

'Jutro je stiglo u Bukurešt, a Morticia Addams se budi! Spremna za posao. Dobro jutro svima!' Napisala je to uz kratki video snimljen još u mraku slavna velška glumica Catherine Zeta-Jones koja je dobila priliku u novoj Netflixovoj seriji 'Wednesday', gdje će utjeloviti jedinstvenu Morticiu Addams.

To nije niti najmanje lagan zadatak kada je poznato da ju je svojedobno maestralno odglumila Anjelica Houston, stoga će Catherine Zeta-Jones imati itekako veliki izazov.

No, ovoga puta Morticia Addams pojavit će se tek u epizodnoj ulozi, zajedno s Jennom Ortegom i Luisom Guzmanom, koji igra glavu obitelji Addams i njezinog supruga.

U NJU SE GLEDALO

Jednim smjelim detaljem zanosna Catherine Zeta-Jones pomela je konkurenciju

Pogledaj galeriju

Prema prvim najavama 'Wednesday' bi trebao na Netflix stići u veljači, a zanimljivosti o obitelji Addams trebale bi se provući kroz osam epizoda s glavnim likom Wednesday Addams (Jenna Ortega), koja je sada studentica Nevermore akademije.

Inače, Morticiu Addams prvu je još 60-ih glumila Carolyn Jones, potom je stigla Anjelica Houston, dok je Charlize Theron posudila svoj glas u istoimenom animiranom filmu.