POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Ne krije sreću: Nakon dugo vremena Catherine Zeta-Jones je ponovno u zagrljaju svojih roditelja

25.07.2021 u 15:18

Bionic
Reading

Slavna velška glumica nikada nije krila koliko joj je obitelj važna i koliko je bliska sa svojim roditeljima, zahvaljujući kojima je i postigla svjetski uspjeh

'Sretna sam što sam s mamom i tatom nakon toliko vremena što smo bili razdvojeni. Oni su najbolji i silno me usrećuju. Doista sam blagoslovljena.' Napisala je to pored posljednje objave velška glumica i supruga Michaela Douglasa, Catherine Zeta-Jones, uz fotografije na kojima, nakon dugo vremena, u zagrljaju mame Patricije i oca Davida Jonesa pozira nasmijana.

Po svemu sudeći roditelji su joj se pridružili na luksuznoj jahti na kojoj ona i Michael Douglas plove. Catherine Zeta-Jones nikada nije krila da su joj upravo majka i otac jedan od najvažnijih oslonaca u životu, ali i da vjerojatno ovakav uspjeh ne bi postigla da nije bilo njih.

Catherine Zeta-Jones rođena je u Walesu 25. rujna 1969. godine u obitelji Davida Jonesa, vlasnika tvornice slatkiša, i njegove supruge Patricije, po zanimanju krojačice. Njezin otac rođeni je Velšanin, dok je majka vukla korijene iz irske katoličke obitelji. Ime je dobila po svojim bakama, Zeti Jones i Catherine Fair, a osim nje, roditelji su imali starijeg sina Davida i mlađeg Lyndona.

NE PITAJTE ZA CIJENU

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u prodaju su stavili svoj stan u New Yorku, a ovo vam je jedinstvena prilika da zavirite unutra

Pogledaj galeriju

Obitelj je živjela u predgrađu Mumblesa, a budući da je Catherine bila hiperaktivno dijete, majka ju je odlučila već s četiri godine upisati u plesnu školu. Iako su bili tipična obitelj srednje klase, sve se promijenilo kada su igrajući bingo osvojili 100 tisuća funti, što im je omogućilo da svojoj kćeri mogu nastaviti plaćati satove baleta i plesa. Nakon toga, stigao je i svjetski uspjeh, ali i brak s Michaelom Douglasom s kojim je i sama osnovala obitelj.