'presudila' mu rusija

Poznato je tko će zamijeniti Miloša Bikovića u seriji 'Bijeli lotos'

07.02.2024 u 10:06

Bionic
Reading

HBO se razišao sa srpskim glumcem koji je ostao bez izvorno mu dodjeljene uloge u trećoj sezoni hit-serije. Odluka da Miloš Biković neće glumiti u seriji donesena je nakon što se Ministarstvo vanjskih poslova Ukrajine javno žalilo na suradnju produkcijske kuće HBO i glumca zbog njegove podrške Vladimiru Putinu. Objavljeno je tko će uskočiti umjesto njega

Početak snimanja nove sezone planiran je za veljaču na otocima Koh Samui i Phuket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratit će novu grupu gostiju u čuvenom ljetovalištu 'Bijeli lotos'. Umjesto Miloša Bikovića glumit će 34-godišnji bugarski glumac Julian Kostov, piše Variety.

'Ništa što mogu napisati ne može opravdati ono što osjećam pa ću biti jednostavan. Izuzetno sam sretan, zahvalan i uzbuđen što se pridružujem ovom timu sjajnih umjetnika u trećoj sezoni 'Bijelog lotus', napisao je Kostov na Instagramu. Kako se zasad nagađa, Kostov će preuzeti ulogu Rusa, zaposlenika resorta u vlasništvu White Lotosa.

Najviše se proslavio po ulozi u Netflixovoj seriji 'Sjena i kost' (Shadow and Bone). Igrao je i u serijama 'A Discovery of Witches' i 'Berlin Station'. Pojavio u filmovima kao što su 'Code Red,' the 2023 'The Toxic Avenger' i 'Leatherface'.

Inače, Biković će u potpunosti biti isplaćen kao da je glumio u seriji, a iznos će donirati u humanitarne svrhe, za pomoć mladima da se školuju i profesionalno usavršavaju.

Najavljena glumačka postava treće sezone serije 'Bijeli lotos' uključuje: Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey, Tayme Thapthimthong, Christian Friedel, Morgana O’Reilly, Lek Patravadi, Shalini Peiris, Carrie Coon, Francesca Corney, Nicholas Duvernay, Arnas Fedaravičius, Natasha Rothwell, Walton Goggins, Patrick Schwarzenegger, Aimee Lou Wood, Sarah Catherine Hook, Sam Nivola.

Izvor: Društvene mreže