odala jOJ počast

Poznato je da ima odličan vokal, evo kako Lana Jurčević zvuči kao Whitney Houston

17.11.2020 u 17:00

Bionic
Reading

Naša pjevačica i poduzetnica krenula je u još jedno osvajanje inozemnog tržišta. Najprije je najavila novi singl i to fotografijom neprežaljene glazbene dive Whitney Houston, a onda je predstavila svoju verziju njezinog hita nastalog prije 35 godina

'Da sam znala da ću ovo ikad pisati i objavljivati, mislila bi da je netko tu LUD. Ali eto, život piše zanimljive priče. Najzanimljivije su očito one... za vrijeme korone. Ova godina je trebala ići u nekom skroz drugom smjeru, ali nekad se događaju super stvari i van zacrtanog puta, samo kad se opustiš i ne držiš nečeg kao 'pijan plota'', počela je svoju objavu Lana Jurčević na Instagramu.

'E pa ovo je jedan od tih slučajeva. Whitney - moja prva ljubav, netko u kog sam gledala ko ‘tele u šarena vrata’ i koga sam slušala slonovskim ušima (ovo je moja izmišljenica). Divila joj se na sve moguće načine i bila zaljubljena u nju. Sutra je dan kad ćemo ona i ja imati nešto zajedničko. Spoj retro i novog. Nadam se da ću opravdati ovu priliku', poručila je 35-godišnjakinja, a danas je svojim pratiteljima servirala svoju verziju kultne pjesme iz devedesetih.

Laninu glazbenu posvetu osamdesetima i Whitney Houston producirao je Guy Arthur, novo lice europske dance glazbene scene, a video spot u stilu osamdesetih režirao je Joshua Čirjak.

Izvor: Društvene mreže