hit destinacija

Poznati Hrvati u pohodu na Kineski zid

22.10.2017 u 18:31

Bionic
Reading

Kina je ove godine očito postala jedna od hit destinacija poznatim Hrvatima. Pa tako nedugo nakon što smo slavnu tenisačicu Donnu Vekić mogli vidjeti kako šeće drevnim Kineskim zidom, sada u ulozi zainteresiranog turista gledamo našeg najpoznatijeg pijanista Maksima Mrvicu

Baš kao što su nedavno najavili, Tonči Huljić i Maksim Mrvica uputili su se u daleku Kinu gdje će imati premijeru svoje dvije nove skladbe kao i najaviti veliku turneju našeg najpoznatijeg pijanista i crossover glazbenika koja je predviđena za 2018. godinu.

Osim što u najmnogoljudnijoj zemlji na svijetu obavljaju poslovne dogovore, našli su malo vremena i za turističke obilaske nekih od najatraktivnijih lokacija.

Tako se Maksim na svom Instagram profilu pohvalio kako je prošetao najvećom građevinom na svijetu - Kineskim zidom. 'Proveo sam divan dan danas uspinjući se na Kineski zid', napisao je ispod selfi fotografije.

Iako je naš uspješni glazbenik već nebrojeno puta posjetio ovu zemlju, uvijek joj se rado vraća, a tamošnja ga publika jako voli.

Prisjetimo se, prije nešto manje od mjesec dana na istom smo ovom mjestu mogli vidjeti i našu mladu, talentiranu tenisačicu Donnu Vekić, koja je nakon turnira sa svojim trenerom također odlučila obići simbol Kine.