nakon intervjua

Poznati glumac otkrio zašto je prekinuo 10-godišnje prijateljstvo s princem Harryjem

29.12.2023 u 14:40

Bionic
Reading

Glumac Dominic West u seriji 'Kruna' glumi kralja Charlesa III, no nije to baš jedina njegova poveznica s kraljevskom obitelji. Naime, on i princ Harry bili su dugogodišnji prijatelji, a prijateljstvo je prekinuto nakon jednog putovanja

Desetogodišnje prijateljstvo glumca Dominica Westa i princa Harryja prekinuto je nakon konferencije za novinare 2013. godine. Glumac o Harryju ima samo riječi hvale, no o pomirenju, kako se čini, ne razmišlja. Čak ni onda kad mu je ponuđena uloga Harryjevog oca kralja Charlesa III u Netflixovoj 'Kruni'...

Dominic West i princ Harry bili su dugogodišnji prijatelji koji su dijelili iste stavove i snove, a glumac se prijatelju pridruđio i na dobrotvornoj ekskurziji 'Walking With the Wounded Antarktik'. Iako putovanja obično zbliže ljude, za ovaj dvojac putovanje je bilo kobno.

Dane su provodili s ozlijeđenim vojnicima i islandskim vozačima kamiona, a večeri su provodili ispijajući islandsko smrtonosno domaće pivo i šampanjac. Nakon putovanja prijatelji su organizirali konferenciju zbog koje Harry više ne razgovara s Westom, vjerojatno zato jer je otkrio previše o karakteru princa koji je i ranije poznat pod nadimkom 'Party Princ'.

'Bilo je puno popijenog likera', otkrio je tada glumac uz priznanje da su okupljeni pili šampanjac iz protetske noge Duncana Slatera, vojnika koji je ranjen u Afganistanu 2009. godine. Uz to, otkrio je da je princ Harry bio vrlo duhovit na putovanju te da je pričao neke nepristojne šale od kojih su se svi smijali do suza.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: Stringer

Vojnik Slater je potkrijepio Westovu priču tijekom konferencije za novinare priznajući: 'Odlučili smo koristiti moje noge kao primitivnu kantu za led. Ne znam zašto smo to učinili, ali jesmo!'

Westovo predetaljno prepričavanje zabavnog putovanja razljutilo je Harryja pa se nakon te konferencije više nisu ni čuli.

Prije deset godina puknulo je prijateljstvo, no glumac je i dalje povezan s obitelji, bar kroz obiteljsku priču jer u Netflixovoj seriji 'Kruna' glumi kralja Charlesa III.

ŠEĆER NA KRAJU

Bi li pravi Kate i William odobrili ovakve stajlinge za premijeru posljednje 'Krune'?

Pogledaj galeriju