na badnjak

Princ Frederik i princeza Mary ovim potezom prkose glasinama o preljubu

27.12.2023 u 15:07

Danska kraljevska obitelj

Izvor: Profimedia / Autor: Mikael Rieck/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Početkom studenog izašle su fotografije koje bacaju sumnju na bračnu vjernost princa Frederika. Iako su tvrdnje demantirane, princeza Mary i princ Frederik zahladili su odnose, no dolaskom na misu pokazali su da je njihova veza ipak jača

Božić je vrijeme praštanja, a je li praštanju prethodio kakav grijeh, znaju samo princ Frederik i princeza Mary... I, naravno, treća osoba koja se umiješala u njihov brak! Unatoč glasinama o bračnoj nevjeri danskog princa, par je na misu u katedralnoj crkvi u Aarhusu stigao zajedno pokazavši da su i dalje sretni.

Držeći se za ruke Frederik i Mary pokazali su da je njihova veza neraskidiva te da pokušaji da ih se razdvoji neće proći uspješno.

U društvu svoje djece, princa Christiana i princeze Izabele, Mary i Frederik držali su se zajedno signalizirajući obiteljsku slogu i snagu i u teškim vremenima kada Europom kolaju glasine koje im ne idu na čast.

Naime, u studenom su španjolski mediji optužili danskog prijestolonasljednika za izvanbračnu avanturu nakon što su ga fotografirali kako šeće Madridom u društvu Genoveve Casanove, dame koja se i inače kreće u visokom i istaknutom društvu.

Casanova je ubrzo nakon toga demantirala glasine, a iz danske kraljevske obitelji rekli su kako nemaju namjeru komentirati takve glasine.

POSJET DANSKOJ

Teško je reći tko ima bolju kombinaciju - Olena Zelenska ili princeza Mary

Pogledaj galeriju