nesvakidašnji odabir

Poznati domaći chef pokazao novog člana obitelji, iznenadit ćete se kad vidite što im je stiglo u dom

16.06.2023 u 14:33

Bionic
Reading

Domaći kuhar kojeg je šira javnost upoznala zahvaljujući nedavno završenom showu 'Plesa sa zvijezdama' i njegova supruga iznenadili su mnoge svojom zadnjom objavom

Vrhunski hrvatski chef Mario Mandarić i njegova Matea na društvenim mrežama pohvalili su se kako su nabavili novog kućnog ljubimca. No nisu se, kako bi mnogi očekivali, odlučili za nekog četveronožnog, dlakavog.

'Naš novi mali, slatki, pernati član obitelji', napisali su na Instagramu uz nekoliko fotografija sove kojoj su dali ime Oliver. Njihov Oliver je među ostalim oduševio i svoje 'konkurente' iz 'Plesa sa zvijezdama', mladog influencera Marca Cuccurina i Taru Thaller koja je poručila: 'Ajme, želim ga upoznati'.

Inače, Mario je plesno umjeće pokazao uz mentoricu Helenu Naletilić, a ispali su u devetom tjednu plesnog natjecanja.

Sa Mateom se vjenčao u travnju prošle godine, a sve se to odvilo u Las Vegasu. Zajedno su dali veliki obol napretku afričkog kontinenta. Dosad su napravili 66 bunara s pitkom vodom koja je u Ugandi gdje djeca umiru od nepitke i vode.

'Uvijek sam grabio prilike koje su mi se ukazivale – koliko god se glupe i nedostižne meni činile, ja sam išao kroz to i evo dovelo me tu gdje sam sad. Sad bi mi cilj bio da svo to iskustvo koje imam pretočim u znanje koje ću prenijeti drugima kroz restorančić koji ću otvoriti u Zagrebu i kroz moju konzalting firmu, edukacije i predavanja', rekao je ranije za tportal

  • +13
Finalna emisija showa 'Ples sa zvijezdama' Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo