9. EMISIJA

Jive im je presudio: Show napustili Mario Mandarić i Helena Naletilić

30.04.2023 u 21:42

Bionic
Reading

U večerašnjoj emisiji doznat ćemo koji će od preostalih šest parova otići u četvrtfinale 'Plesa sa zvijezdama'. Ove nedjelje smo po prvi puta vidjeli napetu bitku parova u kojoj su po dva plesna para istovremeno nastupila s potpuno istim koreografijama

Natjecatelji će prema bodovima koje su osvojili u prošloj emisiji biti raspoređeni u tri različite runde, a s obzirom na to da će se u svakoj rundi po dva para nadmetati u izvođenju identične koreografije, vidjet ćemo tko će se pokazati kao bolji plesač.

U jednoj rundi nadmetali su se Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec s Mariom Mandarićem i Helenom Naletilić, u drugoj Marco Cuccurin i Paula Tonković s Tarom Thaller i Mateom Cvenićem te Frano Ridjan i Gabriela Pilić protiv Maje Drobnjaković i Marka Mrkića u trećoj. Njihove će izvedbe ocijenio je žiri koji se nakon svake runde morao opredijeliti za jedan plesni par koji se, po njihovom stručnom mišljenju, bolje snašao u izvođenju koreografije.

  • +15
Ples sa zvijezdama 9. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Devetu emisiju otvorili su slowfoxom Marco i Paula koji su za isti dobili 35 bodova, a nakon njih quickstep su otplesali Tara i Mateo i osvojili 33 boda žirija.

'Moram priznati da sam od vašeg quickstepa malo više očekivao. To je jedan ples gdje poskakivanje mora biti lagano, to je malo nedostajalo. Karakter je pogođen', poručio im je Marko Ciboci, dok je Larisa Lipovac dodala: 'Ja bih rekla da malo ideš gore, malo ideš dolje, ova emisija zahtjeva da svladate različite plesne stilove što je teško. Tu se nadograđuješ i vjerujem da će večerašnji ples vama donijeti neko novo iskustvo.'

Potom su se u jiveu predstavili Mario i Helena, a za izvedbu Igor Barberić im je rekao: 'Da se ocjenjuje samo šarm i karizma ocjena bi bila top, ali da se ocjenjuje samo ples ocjena bi bila malo manje top.' Od žirija su osvojili 30 bodova.

U devetoj emisiji Daria i Ivan plesali su paso doble i osvojili 36 bodova. 'Bilo je napeto, bilo je oštro, glazba je sama po sebi poletna pa je ovo bilo suprotno od glazbe, ali ste prenijeli tu energiju. Snažna žena do kraja! Ma divno je bilo. Bravo!', poručila im je Larisa, a Franka je dodala: 'Fenomenalno, strastveno, jako si dobro okarakterizirala tu oštrinu. Mrak si, mrak.'

Maja i Marko žele prikazati cijelo povjerenje koje imaju u svom odnosu, a ove su nedjelje otplesali valcer i za njega dobili 33 boda. 'Meni se zapravo svidjelo zato što je bilo lijepo, romantično, kontrolirano i zapravo ta kontrola te sprječavala da zasjajiš u punom sjaju. Nekad se čovjek treba baciti na glavu pa kud puklo da puklo, sljedeći put želim da se dogodi šta se dogodi', poručio im je Ciboci koji im je dao samo 6 bodova.

Posljednji u ovom dijelu emisije nastupili su Frano i Gabriela sa jiveom i osvojili visokih 38 bodova. 'Vratila ti se ona vrckavost lijepa. Vi ste kategorija pro, stvarno dignete tu stvar na viši nivo', rekla im je Larisa.