VRUĆE FOTKE

Poznate ljepotice u bikinijima okupirale hrvatske plaže

23.07.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Na kontinentu možda još nije pravo ljetno vrijeme, ali zato diljem obale brojne ljepotice odavno uživaju u visokim temperaturama, sunčanju i kupanju. Jedna od njih je i atraktivna Ana Gruica, Splićanka koja svojom pojavom u bikiniju nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a evo koje se još poznate Hrvatice ne srame svog izgleda u kupaćim kostimima, već ga rado stavljaju u prvi plan

Sve svoje draži glumica i fitnes instruktorica Ana Gruica pokazala je na fotografiji koja je kasnije završila i na Instagramu te oduševila široke mase. Preplanula i premazana uljem za sunčanje, atraktivna Dalmatinka pozirala je u minijaturnom bijelom kupaćem kostimu.

Svojom se skladnom figurom, koju već godinama održava redovitim treninzima u teretani, pohvalila još jedna Dalmatinka. Zgodna supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe, Viktorija, objavila je da nosi trendi dvodijelni kupaći kostim u boji crnog vina koji je naglasio sve njezine atribute.

Loving summer in @jadevtales Naya bikini 👙 🌞🐠🐳

Objavu dijeli Viktorija7 (@viktorija7777)

Za razliku od njih, nekadašnja manekenka Nina Morić, koja već godinama živi u Italiji, u prvi je plan stavila bujno poprsje. Nina je 42. rođendan proslavila u bikiniju i tada pokazala da joj godine ne mogu ništa. Još uvijek izgleda senzacionalno i na ovakvom bi joj izdanju pozavidjele i dvostruko mlađe kolegice.

E 42 sia.🙌🏻 Grazie per gli auguri. Vi adoro.🌻🌻

Objavu dijeli Nina Moric (@nina__moric)

Maja Šuput, koja je svima dobro znana po vrlo čestim objavama fotografija u kupaćim kostimima, ovoga puta uvukla se u pripijeni zlatni jednodijelni badić i zavodila premazujući se uljem za brzo tamnjenje. Maja je provela vikend u društvu zaručnika Nenada Tatarinova na Rabu, a par je gliserom obišao otok i skrivene uvale.

Nenad je pritom imao strpljenja i za cjelodnevno fotkanje svoje drage, pa je u nizu fotografija nastala i jedna atraktivna, na kojoj Maja u prvi plan stavlja svoju stražnjicu.

Mala se usidrila ⚓️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

U sličnoj je pozi, ali na nešto sjevernijoj lokaciji na Jadranu, bila i Ecija Ivušić, radijska voditeljica kojoj ni oblačno vrijeme nije pokvarilo vikend na moru.

Za jednodijelni kupaći kostim opredijelila se i dizajnerica Anamarija Asanović te je uskočila u omiljeni pepita uzorak.

Glumica Katarina Baban otputovala je s dečkom na Siciliju, odakle se obožavateljima javila vrućom fotkom u badiću. Dok je u plićaku pozirala noseći crni dvodijelni bikini, Katarina je istaknula sve svoje atribute.

Take me back... 💙😍

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

Iako je naglasila da zbog djece nije imala vremena za sunčanje, Mirna Maras Batinić ipak je okinula fotku s mora u kupaćem kostimu.