DUGO TOPLO LJETO

Poznate Hrvatice otkrile kako će provesti svoje ljetne godišnje odmore

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo/John Pavlish

Vrućine su već naveliko zavladale Lijepom Našom. Zbog toga smo odlučili upitati poznate ljepotice kako zamišljaju svoj idealni godišnji odmor i gdje će ga provesti ovo ljeto

Sunce, more, kokteli, skrivene uvale, plovidba brodom ili pak egzotika izvan granica Hrvatske. Svatko drugačije zamišlja svoj idealni godišnji odmor, koji se željno iščekuje čitavu godinu. Naše poznate dame otkrile su nam kako će provesti svoj, a iako se planovi razlikuju kod mnogih, sve se sugovornice slažu u jednom - baterije se pune uz drage ljude i one koje volite.

Judita Franković

Judita Franković

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

'Godišnji odmor zamišljam kao druženje s prekrasnim ljudima koje volim. No ove godine ću privatno morati spojiti s poslovnim. Očekuje me Sarajevo Film Festival, gdje sam ove godine u žiriju, a prije toga Pula, gdje predstavljam dva filma. Tako da će mi biti dosta radno, uz dozu uživancije', rekla je glumica Judita Franković.

Bojana Gregorić

Bojana Gregorić

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Za njezinu kolegicu Bojanu Gregorić naredni će mjeseci također biti puni posla.

'Moj idealni godišnji je s obitelji i u principu na Pelješcu, gdje je naša vikendica. Nažalost, ove godine ne mogu reći da će on biti idealan jer ću jako puno raditi. Snimam novu seriju i dosta će vremena otići na to', kazala je Bojana, no ipak će nekoliko dana provesti na jugu Dalmacije sa suprugom Enesom Vejzovićem te dvoje dječice.

Za glumice je ljeto očito godišnje doba kada jako puno rade, pa će i Kristina Krepela većinu vrućih mjeseci provesti glumeći.

Kristina Krepela

Kristina Krepela

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

'Idealno je da odmor provedem s ljudima koje volim i s ljudima s kojima mi je lijepo. Ovo ljeto ću provesti radno. Krećem na turneju s Teatrom Gavran i čeka nas jako puno predstava diljem Jadrana, tako da će veći dio ljeta zapravo biti dosta radni. Čeka me i jedno snimanje pa neće biti baš puno mora za mene.'

Lejla Filipović

Lejla Filipović

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Već tradicionalnu rutu proći će ove godine i bivša misica Lejla Filipović.

'Bitno je da smo skupa, da je obitelj na okupu, tako da mi destinacija nije najbitnija. Naravno, drago mi je da je promijenimo, ali važno je da odmaramo, da uživamo i da se posvetimo jedni drugima. Zapravo uvijek imamo neku uhodanu turu. Prvo malo posjetimo Bosnu, Zenicu, pa smo onda malo u Dubrovniku i na kraju dolazi red na Istru. Uz to nekad kombiniramo neko putovanje, ali ove godine ćemo to preskočiti', objasnila je supruga Tarika Filipovića, s kojim je prošlo ljeto posjetila Tursku.

Uživanje u prirodi i zelenilu ono je čime se vodi Daniela Trbović i toga se drži već dug niz godina. Zato ne mijenja svoju destinaciju, kojom je, kako kaže, prezadovoljna.

Daniela Trbović

Daniela Trbović

Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

'Već jedno 13 godina ljetujem na Brijunima. Tamo idem zato što je priroda takva kakve nema nigdje. To je nacionalni park i ima dovoljno zelenila i dovoljno malo ljudi', naglašava poznata voditeljica.

Iako svoj godišnji odmor iz snova zamišlja uz supruga koji ne radi, ove godine želja joj se neće ispuniti, no nekadašnja manekenka Ljupka Gojić Mikić svejedno se veseli ljetu koje će provesti s kćerkicama u Japanu.

Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

'Moj idealni godišnji odmor je da nitko ne radi, pod to spada moj muž, koji će ovo ljeto raditi, zatim da sam s djecom, ali malo i bez njih. No ni to neću uspjeti jer idemo u Japan. Bit ćemo tamo cijelo ljeto. Jako sam sretna i zadovoljna, a moje cure još više', zaključuje Ljupka.

  • +6
  • +3

Ljupka Gojić Mikić

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!