ANGELINA PONOVNO PRED KAMERAMA

Poznata holivudska brineta je neprepoznatljiva na snimanju novoga filma

15.10.2018 u 17:30

Bionic
Reading

Posljednjih godina vijesti o holivudskoj ljepotici Angelini Jolie u znaku su razvoda i borbe za skrbništvo nad djecom s bivšim suprugom Bradom Pittom. Glumica je novinske retke punila i svojim neprepoznatljivim mršavim izdanjem. Ovih je dana Angelina ponovno neprepoznatljiva, nasreću zbog uloge u novom filmu kojega snima, a zbog kojega je postala plavuša

Poznata brineta u plavom izdanju snima fantastičnu dramu 'Come Away', koja donosi novi pogled na dvije klasične dječje priče – 'Petar Pan' i 'Alisa u Zemlji čudesa'.

'Come Away' imat će mračniji ton od verzija priče ispričane kroz crtane filmove, a u njemu će Petar i Alisa raditi kako bi pomogli svojim roditeljima prebroditi smrt jednog djeteta.

Film režira Brenda Chapman, redateljica animiranih filmova 'Merida Hrabra' i 'Princ od Egipta'.

Angelina u filmu glumi Rose, majku Petra Pana i Alise, dok njihovog oca glumi David Oyelowo, koji je na svom Instagramu objavio i zanimljivu fotografiju sa snimanja filma.

Na njegovom selfiju našla se veća skupina naših suvremenika i plavuša Jolie koje kao da je vremeplovom dospjela iz 1800-ih godina.

Nakon filma misterije 'Uz more', kojega je snimila 2015. s bivšim suprugom Bradom Pittom, film 'Come Away' je među prvima s kojima se Jolie vraća na velika platna.

Radu pred filmskim kamerama Jolie se vratila ovoga ljeta, oživljavajući svoju ulogu Diznijevog anti-heroja u filmu 'Zlurada 2', koji će se u kinima pojaviti u svibnju 2020. godine.

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.