ZAVODLJIVO IZDANJE

Pozirala samo u čizmama: Kći Aleca Baldwina i Kim Basinger uspjela užariti Instagram

06.01.2021 u 20:51

Bionic
Reading

Ireland Baldwin, 25-godišnja manekenka i glumica, čiji su roditelji bivši holivudski par Alec Baldwin i Kim Basinger, svoju figuru nerijetko ističe na društvenim mrežama, a ovoga puta odlučila je pozirati samo u čizmama do koljena

Visoka 185 centimetara, 25- godišnja ljepotica sa svojom vojskom fanova na Instagramu nerijetko podijeli fotografije svojih zavodljivih izdanja, a ovoga puta odlučila je otići korak dalje.

Na oduševljenje brojnih obožavatelja, Ireland Baldwin sa sebe je odbacila sve suvišne krpice u novoj seriji fotografija.

'Visoke čizme moju kožu čine sjajnom', prokomentirala je svoju najnoviju objavu, a koja je uslijedila nakon što se javno ispričala zbog krivog korištenja termina 'Latinx' uslijed skandala na temu španjolskog porijekla njezine pomajke Hilarie.

Kako ističu američki mediji, za Hilariu Baldwin do sada se tvrdilo kako je rodom iz Španjolske što bi ju činilo hispanoamerikankom, a ne Latinxom, odnosno osobom latinoameričkog podrijetla. U svojoj objavi na račun pomajke, Ireland Baldwin nazvala ju je pripadnicom Latinx zajednice, a na njezinu grešku ukazali su joj brojni pratitelji.

  • +4
Ireland Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia