krenuli komentari

Nakon pjesme, Mia Dimšić sad ima i haljinu sličnu onoj kakvu je nosila Taylor Swift, a Elfsi tvrde da je to - čista slučajnost

02.05.2022 u 15:02

Bionic
Reading

Proteklog vikenda naša ovogodšnja predstavnica na Eurosongu otputovala je u Italiju i u dvorani Pala Olimpico u Torinu već u nedjelju ujutro imala prvu probu. Trajala je pola sata, a pjevačica je plijenila pažnju prisutnih u kostimu boje fuksije koju su specijalno za nju kreirali Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a

Eurovizijski obožavatelji oduševljeni su i Mijinim kostimom, a na društvenim mrežama odmah su počeli stizati brojni komentari njezinog outfita.

Mnogi su pronašli sličnosti s Taylor Swift i njezinim Versace outfitom s dodjele Grammy nagrada 2016. godine. Ivan Tandarić iz ELFS-a je izjavio da ih izgled Taylor Swift nije inspirirao za ovo te da 'ako postoji sličnost onda je to slučajno, ne namjerno' i da se Mia prva odlučila da bi nešto u crvenoj boji, otkrivene noge i trbuh.

'Nagovarali smo je na ovu boju. Ona je puno više u trendu ove sezone i mislimo da, na njenom tipu izgleda, ova boja jako dobro pristaje. Inspiracija za dizajn i boju bila nam je haljina Miss Venezuele iz 1995. godine', ispričao je Ivan Tandarić za Jutarnji list.

Inače, Mia (koju su ranije 'optužili' da je u pjesmu 'Guilty Pleasure', s kojom predstavlja Hrvatsku na Eurosongu, iskopirala hit 'Willow' Taylor Swift) nastupa u prvoj polufinalnoj večeri 10. svibnja i mnogi joj predviđaju prolazak u finale. Na kladionicama se situacija brzo mijenja, ali u nedjelju oko podneva Mia je držala 24 mjesto od ukupno 40. Inače, Ukrajina je već tjednima prva na kladionicama i slovi za pobjednika ovogodišnjeg Eurosonga.

  • +8
Mia Dimšić u Torinu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: EBU / NATHAN REINDS