'kuhan i pečen'

Povratak na male ekrane: Ana Vučak Veljača najavila novi projekt na HTV-u

20.05.2019 u 12:05

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica ima mnogih interesa, čak tri diplome i mnogo zanimljivih kazališnih, filmskih i televizijskih projekata iza sebe. Javnosti je postala poznata kao TV voditeljica, gledali smo je u brojnim serijama, a nedavno smo Anu Vučak veljaču gledali i u 'Plesu sa zvijezdama'. Njezin novi projekt je kulinarski show 'Kuhan i pečen', koji će krenuti u sklopu jesenske televizijske sheme HTV-a. Ana je za tportal otkrila poneki detalj o svom novom angažmanu

Kuharski reality serijal emitirat će se od jeseni u prime time terminu u 20 sati na Drugom programu HTV-a. Temelji se na formatu kojeg je osmislio Fresh One Productions Jamieja Olivera, a uređivat će ga Mirna Dvorščak i Andrijana Škorput. U showu 'Kuhan i pečen' sudjeluju kuhari amateri, odnosno ljudi koji svakodnevno kuhaju, znaju kuhati, vole hranu i eksperimentiranje namirnicama i različitim kulinarskim tehnikama. Ana Vučak Veljača bit će voditeljica tog televizijskog formata.

'Jako me veseli novi voditeljski angažman na HRT-u, mislim da će biti jako zabavno i izazovno. Velik sam fan kulinarstva, volim kuhati i veselim se sto ću kao voditeljica na ovom projektu imati i priliku naučiti neke nove kulinarske trikove', ispričala nam je Ana Vučak Veljača koju je televizijska publika zavoljela zbog uloga ulogama u serijama 'Kud puklo da puklo', 'Crno-bijeli svijet' i 'Prava žena'. Mnogi je pamte i kao voditeljicu HTV-ove emisije 'Parlaonica', a ljubitelji kazalištne umjetnosti znaju je po predstavama u Gradskom kazalištu Trešnja čija je članica već nekoliko godina.

Na pitanja kakva je sama za štednjakom kaže da nije tip osobe koja se slijepo drži recepata: 'Volim u svako jelo unijeti malo osobne interpretacije. Papati volim sve, glavni kriterij su mi kvalitetne namirnice a onda su sve kombinacije dobrodošle'.

Iza nje je premijera predstave 'Praznine' u HNK-u koja je jako dobro prošla.

'Vesele me iduće izvedbe predstave koje publika ima priliku vidjeti do kraja lipnja u HNK. Predstava je to na koju sam jako ponosna jer smo ju radile autorski, pet žena, bavili smo se problemima današnjeg društva i suvremenog načina života, istraživali, proučavali, diskutirali i na kraju kreirali tri različita ženska lika 30-ih godina potpuno različitih lifestyleova koje nose neke svoje životne praznine, mislim da će se mnogi moći pronaći i positovjetiti s likovima u predstavi. Društvo u kojem živimo danas tjera nas na pomisao da je drugima bolje, no je li to zaista tako bila je misao vodilja kada se kreirala ova predstava', poručila je.

  • +6
Ana Vučak Veljača Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX