PARTY NA ZRĆU

Potvrđeno je: Na Sonus festival stižu najveće svjetske zvijezde

13.12.2018 u 13:26

Bionic
Reading

Sedmo izdanje popularnog Sonus festivala, koji će se od 18. do 23. kolovoza održati na najpopularnijoj paškoj plaži Zrće, i ovoga će puta sve obožavatelje oduševiti podužim popisom najvećih imena svjetske techno i house glazbene scene

Tijekom pet dana i pet noći, od 18. do 23. kolovoza 2019., na najpopularnijoj paškoj plaži Zrće posjetitelji će moći uživati u nezaboravnom glazbenom iskustvu pod otvorenim nebom, samo nekoliko metara od Jadranskog mora.

Organizatori su se i ove godine pobrinuli da u klubove na Zrću dovedu najveća imena svjetske techno i house glazbene scene, a nakon izvrsnog debitantskog nastupa na Sonusu prošle godine, među prvima je svoje gostovanje potvrdila mlada, ali već planetarno poznata – Amelie Lens.

  • +17
Sonus festival na Zrću okupio posjetitelje iz čak 65 zemalja svijeta Izvor: Promo fotografije / Autor: Felix Hohagen

Ni ovog ljeta svoj dolazak neće propustiti ni Richie Hawtin i Sven Väth, kao ni Chris Liebing i Len Faki. Na Sonusu će po prvi puta nastupiti Dax J i Ben Klock, ali i relativno novo ime na sceni – I Hate Models. Kao i uvijek na Sonusu, ljubitelji minimal techna će doći na svoje, jer mogu očekivati nastupe vodeće dame tog zvuka, koja je priredila spektakl ove godine na zagrebačkom #WELOVESOUND festival – Sonja Moonear.

Vraća se i pariški trojac Apoloonia, ali i maestro Ricardo Villalobos, zaslužan za tradicionalne after partyje na Sonusu, koji će na festivalu nastupiti po sedmi put, ali ovaj put uz 'šefa' Perlon etikete – Zipa. Naravno, obožavatelji Solomuna također će doći na svoje, a na Zrće se vraćaju i predstavnici Afterlifea – Tale of Us, Seth Troxler, Jamie Jones te Magdalena i Daniel Avery.

  • +21
Sonus festival na Zrću Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dino Ninković/ Bruno Zlomislić