oglasila se povodom rata

Potresna objava izraelske predstavnice na Eurosongu

09.10.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Noa Kirel, koja je ove godine predstavljala Izrael na Eurosongu, na društvenim mrežama je objavila zastavu svoje zemlje i osvrnula se na trenutačno kaotično, ratno stanje tamo

U dirljivoj objavi izraelska kantautorica pokazala je da stoji uz svoju zemlju, a mnogi su joj pružili podršku u komentarima.

'Bilo mi je izuzetno teško procesuirati posljednja 24 sata i još uvijek pokušavam pronaći prave riječi da izrazim ogromnu bol kroz koju moja zemlja i ja prolazimo. Jučer, rano ujutro, na nas je ispaljeno više od 3000 raketa, teroristi su upali u naše gradove i ubili više od 300 naše braće i sestara, više od 1000 je ozlijeđeno, a naši vojnici i civili (uključujući nevinu djecu i starce) su oteti i odvedeni u Gazu', napisala je Noa Kirel.

'Srce me boli zbog žrtava i obitelji pogođenih ovim razornim masakrom. Moje srce je s vama i molim se za brz povratak naše braće i sestara kući. Ne sumnjam da ćemo pobijedit, poručila je na kraju objave. Podsjetimo, na Eurosongu je završila treća u finalu s pjesmom 'Unicorn'.

Noa Kirel Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN