dramatična borba

Potresna ispovijest Mate Bulića nakon teškog životnog perioda: 'Ja se ničega ne sjećam'

30.07.2022 u 09:15

Bionic
Reading

Kralj dijaspore oporavlja se od posljedica uzrokovanih koronom. Mate Bulić triput je bio priključen na respirator, u bolnici je proveo 270 dana, a izgubio više od trideset kilograma. Zahvaljujući liječnicima i obitelji opet hoda a svoje borbi za život se nerado sjeća

Poslije uspješne dvoranske turneje 2020. godine, Mate Bulić se zarazio koronavirusom. Nakon što mu je odstranjen bubreg zbog karcinoma, oslabio mu je imunitet. Njegov oporavak traje i danas.

'Bože moj nakon skoro dvije godine, točnije godinu i 9 mjeseci - jesam li ja taj koji je bio prije te korone? Kad mi kažu da 6 mjeseci uopće nisam na noge izišao, svi su mi rekli posebno moja obitelj koja je bila uz mene, moja žena koja mi je bila desna ruka ona mi je pričala ali ja se ne sjećam ništa. Pitali su je li ja išta pamtim iz tog dijela - ja sam samo rekao, ružne snove koji su tada bili', ispričao je legendarni pjevač za In Magazin Nove TV.

Rekao je da su mu u najgorem razdoblju kada je bio bez svijesti unuci davali snagu da se nastavi boriti. Otkrio je i da trenutno radi na atobiografskoj knjizi. Mnogi mu sugeriraju da i teško životno razdoblje uvrstiti u nju, no on za to još nije spreman. Kazao je da ga veseli da mu je Bog dao drugu životnu šansu. Smirio je tempo, ali bez glazbe nema ni njega. Uskoro će, 8. kolovoza, zapjevati u rodnoj Blatnici na tradicionalnom 10. koncertu Blatničke note dobrote.

  • +3
Mate Bulić Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX