zatresao se studio

[VIDEO] Potres je prekinuo voditeljicu, njezina reakcija postala je hit: 'Opa, uuu ovom trenutku događa se zemljotres'

23.04.2022 u 09:52

Bionic
Reading

Iznimno snažan potres kasno u petak pogodio je Hercegovinu, a podrhtavanje tla osjetilo se u Hrvatskoj, Srbiji, cijeloj BiH, Albaniji i Crnoj Gori. Na društvenim mrežama vrlo brzo se proširio video koji prikazuje kao je potres prekinuo voditeljicu usred Dnevnika, a njezina reakcija je postala viralna

U općinama Ljubinju, gdje je prema hrvatskim seizmolozima bio epicentar potresa jakosti 6,1, te u općini Stolac zabilježene su najveće štete nakon razornog potresa koji je pogodio taj dio BiH u petak kasno navečer. A dok se štete zbrajaju, a stanovništvo dolazi k sebi nakon dramatičnog događaja, na društvenim mrežama dijeli se snimka Dnevnika crnogorske televizije.

U spomenutom videom koji se dijeli na Twitteru vidljivo je kako voditeljica Dnevnika crnogorske Gradske TV Milica Pavićević najavljuje prilog, a potom trenutku tlo počinje jako podrhtavati. 'Pregovori o manjinskoj vladi trajali bi..., govori voditeljica, i u tom trenutku se cijeli studio trese.

'Opa, uuu ovom trenutku događa se zemljotres... Nadam se da će biti sve u redu. Nastavljamo s Dnevnikom, malo je turbulentno, ali... pregovori manjinskoj vladi trajali su predugo...', rekla je Milica Pavićević i nastavila voditi Dnevnik. Iako je na snimci jasno vidljivo kako se studio poprilično trese, to voditeljicu nije dovoljno omelo da prekine vođene programa, a osim toga bila je poprilično neustrašiva.

Njezina reakcija vrlo brzo je postala viralna, a mnogi su se složili kako je voditeljica vrlo profesionalna. 'Zemljotres uživo – Pavićević gospođa i profesionalac', napisala je jedna korisnica Twittera u opisu videa koji se naveliko dijeli po društvenim mrežama.