posljednji pozdrav

Potpuno promijenjena web stranica Parnog Valjka - ovo je divna posveta legendarnom Akiju

29.01.2022 u 18:15

Bionic
Reading

Aki Rahimovski pokopan je u četvrtak u Aleji velikana na zagrebačkom Mirogoju, a vlasnici službene web stranice odlučili su i na svoj način odati počast legendarnom glazbeniku

Službena web stranica Parnog Valjka na adresi parnivaljak.com potpuno je promijenila izgled pa tako sve posjetitelje kada stignu na nju dočeka Akijeva fotografija s jednog od nastupa, a nakon nekoliko sekundi korisnici budu preusmjereni na obavijest o smrti poznatog glazbenika.

Obitelj, prijatelji, kolege oprostili su se prošlog tjedna na zagrebačkom Mirogoju od legendarnog pjevača Akija Rahimovskog. Među okupljenim mnoštvom rijetko tko je mogao zadržati suze, a među više stotina onih koji su poželjeli odati počast glazbenoj legendi bili su i Akijeve kolege i prijatelji koji svi redom imaju samo lijepe riječi o njemu.

dirljiv oproštaj

[FOTO] Održana komemoracija za legendarnog pjevača Akija Rahimovskog: Sve je počelo pjesmom 'Jesen u meni'

Pogledaj galeriju

Uz suze, crvene ruže i dvije makedonske pjesme (koje je najviše volio), obitelj, prijatelji, kolege na zagrebačkom groblju Mirogoj ispratili su Akija Rahimovskog, čovjeka nepresušne, nezadržive energije.

Vidno shrvani Hus uputio oprostio se od Akija Rahimovskog Izvor: Pixsell / Autor: Igor Šoban/Pixsell

Aki Rahimovski je iznenada preminuo prošle subote u Novom Mestu u Sloveniji, gdje je posljednjih godina živio. Vijest o njegovoj iznenadnoj smrti nikoga nije ostavila ravnodušnom, a sprovod održan na zagrebačkom Mirogoju okupio je više stotina onih koji su poželjeli odati počast glazbenoj legendi. Na posljednjem ispraćaju uz sliku na njegovu odru pisalo je: 'Tužna je naša ulica otkad nisi tu... jer tužnu pjesmu pjevaju oni što ostaju', stihovi iz popularne pjesme Parnog Valjka 'Moja je pjesma lagana'.

  • +9
Aki Rahimovski Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL