ZAOKRET U POSLOVANJU

Potez koji je sve iznenadio: Beckhamovi odbacili dugogodišnjeg menadžera iz vrlo jednostavnog razloga

04.08.2019 u 10:05

Bionic
Reading

Mogul britanskog showbiznisa, Simon Fuller, najzaslužniji je za svjetski uspjeh Spice Girls, ali i samog brenda Beckhamovih, stoga je bilo za očekivati kako će on voditi i karijeru njihovog najmlađeg sina Cruza Beckhama. No, Victoria i David Beckham imaju sasvim druge planove

Da njihov najmlađi sin, 14-godišnji Cruz Beckham itekako ima potencijal i sve predispozicije da postane nova pop zvijezda i postigne svjetski uspjeh, već odavno znaju Victoria i David Beckham, stoga su odlučili napraviti sve što je u njihovoj moći da mu u tome svemu i pomognu.

Kako otkrivaju izvori bliski obitelji Beckham, Victoria i David odlučili su se na pomalo neobičan potez i umjesto Simona Fullera, koji je najzaslužniji za sve što su postigle Spice Girls, ali i za brendiranje Beckhamovih, angažirali 38-godišnjeg Scootera Brauna. Izbor je i više nego logičan, u smislu da je upravo Braun zaslužan za uspjeh Justina Biebera i Ariane Grande, stoga su i oni odlučili da netko 'mlađi i inovativniji' može puno više napraviti za jednog 14-godišnjaka.

Navodno su se odnosi s 59-godišnjim Simonom Fullerom zahladili posljednjih tjedana, iako je Victoria s njim usko surađivala od sredine 90-ih, kada je on radio kao menadžer Spice Girls, a ostao je uz nju i kada je ona krenula u solo karijeru, kao i kada se odlučila za dizajniranje. Šuška se da je Victoria Beckham potpisala ugovor s najvećom svjetskom agencijom za talente, William Morris Endeavour, koji rade s Adele i Calvinom Harrisom, a oni će brinuti i za njezinu modnu marku.

Uz sve to David Beckham isplatio je Fuller, plativši mu 40 milijuna funti za njegovih 33 posto udjela u Beckham Brand Holdingsu. Iako je Simon Fuller odavno prepoznao talent u Cruzu, od njegovog ugovora neće dobiti ni lipe, budući da su Victoria i David Beckham karijeru svog sina odlučili prepustiti u ruke Scootera Brauna.

  • +7
David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia