BRIŽNA AMERIKANKA

Kako je Meghan Markle pomogla šogorici Kate Middleton tijekom najtežeg perioda trudnoće

22.02.2018 u 14:06

Bionic
Reading

Kao i u prve dvije, vojvotkinja Kate Middleton u prvim mjesecima aktualne trudnoće patila je od trudničke hiperemeze, a evo kako joj je u svemu tome pomagala buduća šogorica Meghan Markle

U rujnu prošle godine Kensingtonska palača objavila je radosnu vijest priopćivši kako je Kate Middleton trudna treći put. Otkrili su tada i kako boluje od trudničke hiperemeze, zbog koje je tada bila i hospitalizirana, kao i u prve dvije trudnoće. Mučnina i povraćanje koje dovodi do dehidracije, disbalansa elektrolita, ketoze te gubitka težine u ranoj trudnoći neki su od glavnih pokazatelja te bolesti koja zahtijeva čak i hospitalizaciju.

Zbog toga omiljenu vojvotkinju prvih nekoliko mjeseci trudnoće nismo imali prilike vidjeti u javnosti jer je pazila na svoje stanje i zdravlje. No u svemu je, kako sada doznajemo, imala i veliku podršku zaručnice princa Harryja, Meghan Markle.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Američka glumica, koja će u svibnju i službeno postati dio kraljevske obitelji, doselila se krajem prošle godine u London, točnije u kućicu unutar Kensingtonske palače. Budući da princ William i vojvotkinja s dječicom žive upravo u Kensingtonskoj palači, buduće šogorice nisu bile daleko jedne od druge.

Zato bi Meghan često dolazila na čajanke te se brzo sprijateljila s Kate. 'Meghan joj je davala savjete o zdravoj prehrani', rekao je za strane medije izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Poznato je kako je 36-godišnja Amerikanka zaljubljenik u zdrav način života, a osim pravilne prehrane, u slobodno vrijeme često prakticira jogu.

  • +8
Meghan Markle i Kate Middleton prvi put zajedno u javnosti Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Hannah McKay

Iako je vojvotkinja od Cambridgea ulaskom u drugo tromjesečje trudnoće već bila zdravstveno mnogo bolje te je nastavila svoje kraljevske obveze, to ne znači da joj je bilo lako. Trudnoća je sama po sebi ponekad veliki pritisak za žene, a ako uz to morate izgledati besprijekorno i poštovati stroga kraljevska pravila i protokole, onda blaženo stanje i nije baš najidealnije.

Zato u svemu lijepoj vojvotkinji mnogo pomaže i suprug, princ William. 'William poduzima sve kako bi se Kate osjećala što bolje te se uvijek brine da joj je udobno. On joj je velika podrška u svemu', otkriva u nastavku isti izvor te objašnjava kakvi su njihovi planovi kada u travnju ponovno postanu roditelji.

  • +42
Kate Middleton i princ William

'Planiraju zaposliti nekoliko medicinskih sestara koje će prvih šest do osam tjedana pomagati s bebom. To će im pomoći da normalno spavaju i budu odmorni za sve druge obveze koje ih očekuju. A onda, nakon dva mjeseca, u svemu će im najviše pomagati samo dugogodišnja dadilja Maria Borrallo koja se već brine o princu Georgeu i princezi Charlotte te sjajno obavlja svoj posao', zaključuje neimenovani izvor.