NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Postala je pravi stručnjak: Zbog rezultata kojeg je prognozirala, Antoniju Blaće obožavatelji zatrpali porukama

23.06.2021 u 13:46

Bionic
Reading

Prije početka jučerašnje utakmice, voditeljica Antonija Blaće na svom je Instagram profilu prognozirala kako će naša reprezentacija s 2:1 pobjediti Škotsku, kao i da će jedan od golova zabiti Luka Modrić. U konačnici, pogriješila je za samo jedan gol, zbog čega joj se užario i inbox

U društvu supruga, vaterpolista Hrvoja Brlečića i njihovog četveronožnog ljubimca, kao i zajedničkog prijatelja, voditeljica Antonija Blaće jučer je u svom domu pratila utakmicu Hrvatske i Škotske. Kako ne bi morali navijati praznih želudaca, pripremili su i ukusne delicijem, a onda se omiljena voditeljica bacila na prognoziranje rezultata.

'Moja prognoza 2:1 za nas. I jedan gol kapetana Luke Modrića', stajalo je uoči početka utakmice, a nakon što je Hrvatska doista golom Luke Modrića, nakon što je prvi zabio Nikola Vlašić, Antoniji se užario inbox.

Gomile poruka krenule su joj pristizati sa čestitkama na dobroj prognozi, no, onda se dogodio i treći gol, onaj Ivana Perišića, zbog kojeg je njezina najava 'pala u vodu'. No, voditeljica nije bila nezadovoljna, dapače, napisala je:

Antonija Blaće Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

'E neka sam pogriješila'.

Uvjereni smo da će mnogi i uoči nove utakmice u osmini finala, koja se igra u ponedjeljak 28. lipnja, a u kojoj  Hrvatska igra u Kopenhagenu protiv drugoplasirane momčadi skupine E.