KRIVI POTEZ

Posljednjom objavom Adele se samo željela pohvaliti novom figurom, no izazvala je osudu javnosti, ali ne zbog kilograma

31.08.2020 u 11:53

Bionic
Reading

Trebala je to biti sasvim uobičajena fotografija kao podsjetnik na bezbrižne dane na karnevalu u Notting Hillu, koji ove godine zbog pandemije koronavirusa nije održan, no, pretvorilo se u raspravu kojoj se ni sama pjevačica vjerojatno nije nadala

Svake godine u londonskom Notting Hillu održava se karneval za sve doseljenike iz karipskih i afričkih krajeva u Veliku Britaniju. Nažalost, ove godine, zbog pandemije koronavirusa isti je otkazan, stoga je jedna od najpoznatijih britanskih pjevačica, Adele, odlučila odati počast istomu.

Na svom Instagram profilu objavila je svoju fotografiju na kojoj pozira u gornjem dijelu bikinija, koji ima na sebi print zastave Jamajke i tie-dye tajice, dok joj je kosa spletena u Bantu pundžice, tradicionalnu afričku frizuru. Kombinacija bikinija i tajica dodatno je istaknula gubitak kilorama popularne pjevačice, o kojima se već mjesecima priča, no to je sve ovoga puta palo u drugi plan.

Iako su njezine namjere bile iskrene i čiste, mnogi diljem svijeta i nisu baš s odobravanjem dočekali taj njezin potez. Dapače, opleli su po pjevačici optužujući je da želi na račun afričkog naroda steći dodatne simpatije javnosti. 'Ako 2020. nije bila dovoljno bizarna pobrinut će se Adele sa svojim Bantu pundžicama odajući počast narodu što nitko nije tražio.'

Ipak, ima i onih koji su odmah stali u njezinu obranu tvrdeći kako je ovime samo željela još jednom pokazati svoju nevjerojatnu figuru nakon što je izgubila više od 45 kilograma.