'IZAŠLO JE SUNCE'

Posljednjom je objavom ostavila sve bez riječi: 50-godišnja Catherine Zeta-Jones u prvi plan stavila dekolte

13.07.2020 u 12:40

Bionic
Reading

Nakon što je prošlog tjedna s obožavateljima podijelila sretnu vijest, da pokreće vlastiti lifestyle brand, prije negoli se sve zahukta, velška glumica odlučila se za zasluženi odmor, a svoje je pratitelje na Instagramu 'nagradila' fotografijom u bikiniju

Iako je već ušla u peto desetljeće, velška glumica Catherine Zeta-Jones i dalje svojom pojavom ostavlja sve bez riječi. A upravo tako bilo je i ovog vikenda kada je svojih 3,5 milijuna pratitelja nagradila selfijem u crnom bikiniju. Uz tek kratki opis: 'Izašlo je sunce', glumica je sa sunčanim naočalama na licu pozirala, gledajući u mobitel koji je pridržavala rukama.

50-godišnja Zeta-Jones, koja je najavila kako pokreće lifestyle brand Casa Zeta-Jones, baš poput svoje holivudske kolegice Gwyneth Paltrow, koja već ima uspješan brand Goop, zbog izlaska na sunce nije skinula naušnice, a zanimljiva je bio i ukras na sredini gornjeg dijela bikinija.

Podsjetimo, Catherine Zeta-Jones stekla je slavu ulogom Mariette Larkin u televizijskoj seriji 'Dražesni pupoljci svibanjski', nakon čega je odlučila svoj komadić slave 'ukrasti' i u Hollywoodu. 2000. godine udala se za holivudskog glumca Michaela Douglasa, a posljednji filmski hit 'Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni' snimila je 2013. godine.