odlazak glazbenika

Posljednja objava Jurice Popovića sada je postala tako znakovita, a ove riječi sve su rastužile

28.12.2023 u 18:04

Bionic
Reading

Vijest o smrti glazbenika Jurice Popovića zatekla je mnoge i baš nikog nije ostavila ravnodušnim. A glazbenikova posljednja objava na Instagramu sada je dobila posebno značenje

Jurica Popović posljednju je objavu na profilu na Instagramu podijelio 8. prosinca, a bio je to isječak iz jednog od njegovih glazbenih spotova. Uz video je u napisao i stihove: 'Ne žalim više ni zbog čega, prešao sam davno preko svega…' Juričini stihovi nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a sada nakon njegove iznenadne smrti ta objava je postala posebno znakovita.

U komentarima ispod te počeli su se nizali komentari kojima su obožavatelji i prijatelji izrazili sućut njegovoj obitelji. Juričina smrt shrvala je njegovu životnu partnericu, kreatoricu, pjevačicu i kostimografkinju Matiju Vuicu.

Jurica i Matija bili su jedan od najdugovječnijih i najomiljenijih parova na domaćoj sceni, a ostali su zajedno od mladenačkih dana. Upoznali su se i zavoljeli prije 45 godina, a njihova ljubavna priča trajala je sve dok Juričine iznenadne smrti u 66. godini života.

  • +3
Matija Vuica i Jurica Popović Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

Vijest o odlasku skladatelja, tekstopisca, aranžera i producenta koji je prošle godine obilježio 40 godina karijere potresla je glazbeni svijet, a od njega se dirljivom objavom oprostila i životna partnerica Matija Vuica.

  • +3
Jurica Popović Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL