dirljive riječi

Porukom koja slama srce Matija Vuica se oprostila od životnog partnera Jurice Popovića

28.12.2023 u 16:58

Bionic
Reading

Glazbena scena u šoku je zbog odlaska glazbenika Jurice Popovića. Tugu ne može sakriti njegova životna partnerica, modna kreatorica, pjevačica i kostimografkinja Matija Vuica koja mu je posvetila dirljivu objavu na društvenim mrežama

Mnogi se opraštaju talentiranog prijatelja i kolege Jurice Popovića koji je iznenada je preminuo u dobi od 65 godina. Odlazak glazbenika posebno je shrvala modnu dizajnericu i kostimografkinju Matija Vuicu.

Naime, Matija i Jurica upoznali su se i zavoljeli prije 45 godina na rivi u Metkoviću, odakle oboje potječu. Sada se Matija od voljenog Jurice oprostila dirljivom porukom, riječima koje slamaju srce, a objavila ih je na svom profilu na Facebooku.

'Ljubavi mog života, srest ćemo se opet na našim skalinima, ti ćeš ih izgraditi za mene i čekati me s nekom novom pjesmom, posvećenom nekom novom životu, našoj ljubavi, vjernosti i odanosti, ti čista dušo odmaraj i skladaj i pazi na sebe i pazi na mene jer bez tebe sam izgubljena,' napisala je Matija Vuica na Facebooku.

  • +3
Matija Vuica i Jurica Popović Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

Objavi je dodala i Juričinu pjesmu 'Skalini života', a riječi podrške i sućut izrazili su joj brojna poznata lica poput Đele Jusića mlađeg, Anje Alavanje Viljevac, Mirne Berend, Sanje Doležal i Ane Herceg Majhenić.

  • +3
Jurica Popović Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL