drugi rođendan

Mila Horvat u potpuno 'ogoljenom' izdanju: Pokazala je ožiljke od operacija i otkrila da je danas za nju poseban dan

13.02.2023 u 17:09

Bionic
Reading

Svaka objava Mile Horvat na Instagramu privuče popriličnu pažnju, no ova posljednja u nizu posebno se izdvaja. Uz dojmljivu fotografiju Mila je objavila i dojmljiv post s porukom koju će mnogi dobro zapamtiti

Nekadašnja voditeljica HRT-a i sportska novinarka dugo se opirala društvenim mrežama, no otkako je u rujnu prošle godine počela objavljivati fotografije na Instagramu, obožavateljima i pratiteljima redovito otkriva detalje iz privatnog života. U tim objavama nerijetko otkriva i intimne i vrlo emotivne događaje koji su značajno oblikovali i utjecali na njezin život.

Upravo je takva Milina posljednja objava – iskrena, dojmljiva i prepuna emocija. Priča je to o istinskoj borbi za život iz koje je Mila izašla kao pobjednica. Naime, proslavljena bivša voditeljica prošla je tešku bitku s tumorom jednjaka i rakom vrata maternice.

Uz fotografiju snimljenu na plaži na kojoj pozira u toplesu, leđima okrenutim prema kameri, Mila pokazuje ožiljke od operacija.

'Moj poseban dan, moj drugi rođendan. Ponosna na sve svoje ožiljke i one vidljive i nevidljive. Moj najbolji podsjetnik na životnu hrabrost, nesalomljiv duh i snagu. Prije 10 godina dogodila se moja prva u nizu operacija o kojoj mi je ovisio život. Ali danas sam tu, snažnija i mudrija, zahvalna jer upravo iz najbolnijih iskustava naučila sam najviše. Život je dar, samo tvoj i samo jedan, živi ga i pokušaj od njega napraviti svoju najbolju priču. Budi hrabar, snažan, ne odustaj, sanjaj, vjeruj i voli,' napisala je Mila u svojoj iskrenoj objavi koja je u kratkom roku prikupila popriličan broj lajkova i komentara u kojima su se nizale riječi podrške.

  • +3
Mila Horvat Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek