suvenir

Posebno dizajnirane višekratne čaše na koncertima Robbie Williamsa u Puli

20.06.2023 u 12:21

Bionic
Reading

Dva rasprodana koncerta Robbie Williamsa u pulskoj Areni 27. i 28. lipnja jedinstvenim će učiniti i višekratne čaše s likom britanske megazvijezde koje će posjetitelji moći ponijeti kući kao suvenir

Ožujsko u suradnji s LAA-om, organizatorom koncerta, pripremilo je unikatne čaše kako bi se smanjilo korištenje i bacanje jednokratne plastike. Ovo je druga ovakva zajednička akcija, nakon prve održane 2019. na dva pulska koncerta Foo Fightersa.

'LAA i platforma Ožujsko glazbena točionica već su surađivali na organizaciji velikih koncerata i ovo nije prvi put da koristimo višekratne čaše. Ponosni smo što će i ovaj koncert promicati održivost i to na način da publika dobije posebnu memorabiliju za uspomenu. Iz iskustva znamo da višekratne čaše publika zaista voli, skuplja i koristi iznova. Svi zajedno pozdravljamo smanjivanje upotrebe i korištenja jednokratne plastike na kulturnim manifestacijama i nadamo se da će u budućnosti ovakav tip posluživanja pića postati standard', komentirao je Zlatko Novaković, senior brand manager Zagrebačke pivovare.

Koncerti Robbieja Williamsa u Puli održat će se 27. i 28. lipnja, a održavaju se u sklopu turneje 'XXV' koja predstavlja 25 godina karijere popularnog pjevača. Iza njega je preko 75 milijuna prodanih albuma širom svijeta, kao i brojne nagrade struke i publike. Oba nastupa rasprodana su prije gotovo 4 mjeseca.