harper kao prava muza

Poput prave princeze: Kćerkica Victorije Beckham pozirala u maminoj najnovijoj kolekciji

01.02.2023 u 09:30

Bionic
Reading

Victoria Beckham pohvalila se haljinom koju je sašila za svoju 11-godišnju kćer Harper za koju kaže da je njena najveća inspiracija

Victoria Beckham na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s kćerkom Harper u modnim kombinacijama koje je sama kreirala. U opisu objave napisala je kako je 11-godišnja kćer njena najveća inspiracija te da je uživala u izradi ove haljine samo za nju.

Bivša pjevačica Spice Girlsa stekla je status vrlo uspješne modne dizajnerice, a ovim haljinama najavila je svoju kolekciju proljeće/ljeto. Harper je izgledala poput prave princeze u haljini bez naramenica u ombre stilu s plavim i ljubičastim nijansama. Uz to je nosila svjetloplavu lakiranu torbicu koja joj je savršeno pristajala, baš kao i tenisica koje je obukla umjesto cipela.

Njena prekrasna 48-godišnja majka držala ju je za ruke noseći elegantnu dugačku haljinu baby roze boje, također iz vlastite kolekcije koja bi, prema prikazanom, mogla biti veliki hit u nadolazećoj sezoni!

U istu objavu priložila je i fotografiju s influencericom Isabelom Grutman koja je nosila dugačku haljinu baby plave boje, vrlo intrigantnog kroja koji je otvoren u gornjem djelu te smiono pokazuje donje rublje.

  • +8
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / ABACA PRESS / LAURENT SALMON / KCS PRESSE / PROFIMEDIA

Victoria Beckham i ranije je dijelila detalje iz svog privatnog života na kojima pozira s 47-godišnjim suprugom Davidom, 11-godišnjom Harper, 17-godišnjim sinom Cruzom, 20-godišnjim Romeom i 23-godišnjim Brooklynom.