SARAH MICHELLE GELLAR

Ponovno na crvenom tepihu: Za zvijezdu serije 'Buffy, ubojica vampira' vrijeme kao da je stalo

08.12.2019 u 14:53

Bionic
Reading

Poznata američka glumica Sarah Michelle Gellar svjetsku je slavu stekla zahvaljujući seriji 'Buffy, ubojica vampira', a iako se posljednjih godina rijetko pojavljuje na svečanim događanjima, svojom pojavom odlučila je uveličati tradicionalni božićni koncert Jingle Ball u organizaciji američkog radija iHeart

Poput supruga, slavnoga glumca Freddieja Prinzea Jr.-a s kojim se u braku nalazi punih 17 godina, Sarah se posljednjih godina rijetko viđa na svečanim događanjima, fokusiravši se na majčinstvo i brigu o dvoje djece – desetogodišnjoj Charlotte i sedmogodišnjem Rockyju.

U rijetkim javnim pojavljivanjima glumica Sarah Michelle Gellar redovito plijeni pažnju, a ponajviše činjenicom da izgleda kao u danima najveće slave. Svoj mladolik izgled na božičnom koncertu Jingle Ball ovoga je puta istaknula frizurom valovitog boba i kombinacijom drapirane haljine s roza uzorkom uz visoke gležnjače.

  • +5
Sarah Michelle Gellar Izvor: Profimedia / Autor: O'Connor/AFF-USA.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia

U nedavnom intervjuu za US Weekly, zvijezda serije 'Buffy, ubojica vampira' odlučila je iskreno progovoriti o svom 17- godišnjem braku s glumačkim partnerom Freddiejem Prinzeom Jr.-om.

'Mislim da je ono što svaku vezu čini onom pravom, bilo da ste par, prijatelji ili tek poslovni partneri, da radite na istoj', rekla je 42-godišnja glumica i dodala: 'Ljudi ne žele raditi na tome. Žele da se sve dogodi sada i odmah i da se odradi samo, no tako ne ide u životu.'

  • +5
Freddie Prinze Jr. Izvor: Profimedia / Autor: GP/MPI / Capital pictures / Profimedia

Vezu s Freddie Prinze Jr.-om, Sarah je započela 2000. godine, a godinu kasnije bili su i zaručeni. Vjenčali su se u rujnu 2002. u Meksiku, netom nakon što su završili snimanje filma 'Scooby-Doo' i danas imaju dvoje djece - 10-godišnju Charlotte i sedmogodišnjeg Rockyja.