NOVI TREND?

Holivudske glumice padaju na umjetničke duše: Jennifer Lawrence, Sienna Miller i Ashley Olsen imaju jednu zajedničku stvar

23.10.2019 u 16:20

Bionic
Reading

Nakon što su manekenke Karlie Kloss i Miranda Kerr, a potom i Emma Watson i Serena Williams započele trend kako pronaći savršenog tehno bogataša, koji će ih nositi kao kap vode na dlanu, holivudske glumice otišle su korak dalje

Tehno tajkuni, koji su zarobili srca Karlie Kloss, Mirande Kerr i Serene Williams, više očito nisu in, budući da su holivudske ljepotice pronašle novu kategoriju zanimanja u kojoj traže savršene partnere.

Ako je suditi po nekim od najpoznatijih glumica, umjetnici su ti koji su po njima najbolji odabir, a posljednja u nizu, koja je svoju vezu i ozakonila je Jennifer Lawrence.

Sienna Miller i Lucas Zwirner Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezin novopečeni suprug trgovac je nekretninama Cooke Maroney, koji trenutno radi kao umjetnički ravnatelj galerije Gladstone na Upper East Sideu u New Yorku.

A 34-godišnjak nije jedini umjetnik koji je zaveo holivudsku glumicu. I 33-godišnja Ashley Olsen 'pala' je na šarm 31-godišnjeg Louisea Eisnera, milijunaša i umjetnika iz Los Angelesa, s kojim je u vezi od 2017. godine, no o svojoj vezi i privatnom životu ne pričaju.

Ipak, zajedno su se pojavili upravo na vjenčanju Jennifer Lawrence i Cookea Maroneyja, baš kao i 37-godišnja Sienna Miller koja je u vezi s vlasnikom umjetničke galerije, 28-godišnjim Lucasom Zwirnerom.

I problematična Amber Heard kratko se vrijeme viđala s galeristom Vitom Schnabelom, dok je slavna Meryl Streep već 41 godinu u sretnom braku s kiparom Donom Gummerom.