sTALNO JE U MISLIMA

Danijela Dvornik prisjetila se Dina: 'Jako sam tužna što to nije dočekao. Bio bi izvrstan dida'

09.11.2017 u 17:40

Bionic
Reading

Dok Ella Dvornik, jedinica pokojnog kralja funka Dina Dvornika, u bolnici čeka svoj prvi porod, a njezinu majku Danijelu preplavile su emocije i sjećanja na supruga

Poznata travel i beauty blogerica Ella Dvornik već je nekoliko dana u bolnici i priprema se za svoj prvi porod. Dok ona nestrpljivo odbrojava sate, njezini najbliži ne mogu sakriti uzbuđenje, ali ni emocije.

Društvo u bolnici svakodnevno joj pravi majka Danijela Dvornik, koju su preplavile emocije pa se prisjetila i supruga Dine Dvornika.

'Ovih dana napetosti i iščekivanja, stalno mi je Dino u mislima. Zateknem se u razmišljanjima što bi bilo kad bi bilo. Vidim ga kako nam podiže atmosferu, vjerojatno bi u bolnici bio show! Tako bi on prikrivao svoju nervozu. Ali bilo bi smijeha. Jako sam tužna što to nije dočekao. Bio bi izvrstan dida', napisala je na svom Instagram profilu buduća baka kojoj preminuli suprug najviše nedostaje u ovakvim trenucima.

Ella se nekoliko zadnjih dana nalazi u bolnici zbog mučnina, ali i kontrakcija, pa su liječnici odlučili kako je najbolje da još malo ostane pod njihovim nadzorom. Buduća mama jutros je na Instagramu objavila poruku u kojoj kaže da se osjeća puno bolje i kako jedva čeka da beba stigne na svijet.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX
  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook