NEOČEKIVANA REAKCIJA

Slavna Kardashianka nije krila razočarenje kad je saznala spol svog djeteta

05.03.2018 u 12:24

Bionic
Reading

Khloe Kardashian u prosincu je objavila sretnu vijest koju je jako dugo priželjkivala.Trudna reality zvijezda sada je mjesec dana prije samog termina poroda obožavateljima otkrila i spol djeteta, a pritom nije krila razočarenje

Kao i većinu sretnih vijesti, tako je i spol svog budućeg djeteta Khloe Kardashian otkrila unutar reality showa 'Keeping up with Kardashian's'. Obožavatelji su tako ostali iznenađeni i njezinom reakcijom, kada nije krila razočarenje spoznajom da će za mjesec dana na svijet donijeti djevojčicu.

Njezin izraz lica otkrio je kako je potajno ipak priželjkivala sina, no njezin suprug, slavni košarkaš Tristan Thompson brzo ju je uvjerio da spol djeteta nije najbitniji već da je bitno da se dijete rodi živo i zdravo.

Naime, ostatak klana Kardashian priredio je slavnoj trudnici iznenađenje. Tijekom izleta u San Francisco izvadile su joj dugo skrivani ginekološki nalaz i kazale: 'Nosiš djevojčicu'.

'Ma, lažete. Uopće se ne osjećam da nosim djevojčicu.. malo sam šokirana. Svi koji su to barem jednom prošli su mi govorili da ću duboku u sebi znati kojeg je spola beba i onda ovako saznaš da je skroz suprotno od onoga što si mislio. Bila sam uvjerena da nosim dječaka!', objasnila je 33-godišnjakinja koja je potom telefonski javila ovu vijest i slavnoj mami, Kris Kardashian.

Khloe Kardashian Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Još uvijek se nadam da će Kylie doći i reći da je lagala te da nosim dečka. To je sve što sam u životu željela', tužno je priznala Khloe koja će u travnju po prvi puta postati majka.

  • +39
Klan Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia