LAMPICE I UKRASI

Ponesena duhom Božića: Poznata domaća glumica već je okitila svoj dom

26.11.2019 u 20:07

Bionic
Reading

Pred nama je svima omiljeno razdoblje u godini, a blagdanska atmosfera prati nas već neko vrijeme sa svih strana. I dok neki negoduju tvrdeći da je prerano, drugi su itekako oduševljeni, pa su s pripremama za Božić već krenuli. Jedna od njih je i glumica, spisateljica i glazbena umjetnica Anja Šovagović Despot

Svake godine trag božićnog vremena kao da je vidljiv sve ranije. Posljednjih godina po završetku svetkovine Svih svetih kite se prvi borovi po trgovačkim centrima i postavlja božićna dekoraciju u izlozima. Mnogi poneseni blagdanskim ugođajem uređuju svoje domove tjednima unaprijed, a među njima je i Anja Šovagović Despot. Ona je pokazala kako je uredila svoj balkon, a fotografiju je popratila riječima: 'Mir do neba, ususret Adventu'.

Glumica je poprilično aktivna na društvenim mrežama te na Instagramu rado dijeli trenutke iz svog privatnog i poslovnog okruženja.

Nedavno se prisjetila Vlaka mira za Vukovar i objavila fotografiju staru 22 godine kad su se brojni hrvatski uglednici s predsjednikom Tuđmanom i 2000 prognanih Vukovaraca zaputili u Vukovar željezničkom kompozicijom od 21 vagona kojim se Hrvatska simbolično vratila u Vukovar tijekom mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja. Na fotografiji se osim nje se nalaze Josipa Lisac, Krešo Dolenčić, Suzana Nikolić, Sanja Doležal, Dubravko Šimenc i Damir Gostl.