šestogodišnja lea

Nikad iskreniji Bradley Cooper progovorio o očinstvu: 'Nisam znao volim li kćer'

29.02.2024 u 13:03

Bionic
Reading

Holivudski glumac nedavno je dao intervju zbog kojeg će se naći na meti raznih kritika jer je sasvim iskreno priznao kako mu uloga oca nije došla prirodno te mu je bilo potrebno da se navikne voljeti drugog više nego sebe

Bradleyja Coopera često viđamo kako ulicama New Yorka hoda sa svojom šestogodišnjom kćerkicom Leom De Seine, a malena ga je nedavno i pratila na premijeri Cooperovog filma 'Maestro'. Iako njihov odnos danas izgleda idilično te je glumac zbog djevojčice ostao i u vrlo bliskim odnosima s bivšom djevojkom Irinom Shayk, nikad iskreniji glumac priznao je kako su izgledali prvi dani njegovog očinstva.

Kako prenose strani mediji, Cooper je tijekom gostovanja u jednom podcastu otkrio kako mu uspostavljanje veze sa šestogodišnjom kćeri Leom De Seine nije bilo ni prirodno ni jednostavno.

Priznao je kako mu je bilo potrebno osam mjeseci da stvori odnos s kćerkicom.

'Prvih osam mjeseci — čak ni ne znam jesam li je doista volio', iskreno je priznao dodavši kako je uživao gledati je kako raste, no da ne može garantirati da bi tada dao svoj život za nju.

Međutim, rekao je da mu je nakon nekog vremena proradio instinkt: 'I onda odjednom, kao da nema pitanja.'

Bradley je nastavio inzistirati na tome da je promijenio svoj život jer je želio pružiti Lea stabilnije odrastanje od svog vlastitog nakon što su njegove prve godine bile pokvarene alkoholizmom u njegovoj obitelji.

u new yorku

Irina Shayk i Bradley Cooper ponovno zajedno, a razlog je više nego jasan

Pogledaj galeriju

'Ja sam otac koji želi učiniti najmanju količinu štete koju mogu učiniti svojoj kćeri. Da dijete ne odrasta na taj način... Želim da ima, koliko god može, temelj od 25 stopa debeo, cement, s kojim može hodati ovom zemljom. To je cilj', otkrio je brižni otac dodavši da ga ispunjava što vidi da se njegova djevojčica osjeća sigurno i zaštićeno.

'Iskreno, nisam siguran da bih bio živ da nisam tata. Ne znam što bi se dogodilo. Nisam siguran', rekao je glumac istaknuvši kako mu je očinstvo osvijestilo koliko je i on bitan za život svoje kćeri.

Brižni tata

Nježni prizor: Bradley Cooper po New Yorku viđen kako nosi dječje tenisice

Pogledaj galeriju