NELAGODNA SITUACIJA

Ashton Kutcher o čudnom poziranju s Reese Witherspoon: 'Da sam je zagrlio, rekli bi da s njom imam aferu'

09.02.2023 u 14:15

Bionic
Reading

Promocija filma Ashtona Kutchera i Reese Witherspoon, 'Your Place or Mine', izazvala je popriličnu buru i to zbog poziranja glavnih glumaca ove nove Netflixove romantične komedije

Svjetski mediji, ali i društvene mreže, ne prestaju brujati o promociji novog filma Ashtona Kutchera i Reese Witherspoon. Riječ je o Netflixovoj romantičnoj komediji 'Your Place or Mine', a ponašanje glavnih glumaca na crvenom tepihu nije prošlo ispod radara.

Naime, tijekom poziranja pred okupljenim fotografima, Ashton Kutcher svoje je ruke čvrsto držao u džepovima, a rijetki su bili trenuci kada bi on i Reese pogledali u istom smjeru. Naravno, uz sve to bili su i na 'pristojnoj udaljenosti', a sve to potaknulo je tračeve kako među njima kemije - nema.

Zbog toga su im pojedinci predložili da bi trebali učiti od najboljih, točnije od Jessice Chastain i Oscara Isaaca, koji su se istinski 'potrudili' tijekom promocije filma 'Prizori iz bračnog života', ne zamarajući se s time što su oboje u braku, ali s drugim osobama.

  • +8
Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oglasila se i Mila Kunis, koja je svom suprugu Ashtonu Kutcheru, ali i prijateljici Reese Witherspoon poručila: 'Ljudi, morate se ponašati kao da se sviđate jedno drugome.'

To priznanje s radijskim slušateljima podijelio je sam Kutcher tijekom podcasta 'Chicks in the Office', a onda je otkrio razlog svog 'drvenog ponašanja'.

'Stvar je jednostavna. Da sam je zagrlio, da sam se ponašao kao da smo bliski, ljudi bi odmah počeli govoriti da imam s njom aferu. A ako stojim pored nje s rukama u džepovima, to nitko ne bi mogao zaključiti. Glasina bi mogla biti i da se ne podnosimo', rekao je Ashton Kutcher i potom priznao da su u stvarnom životu on i Reese uistinu dobri prijatelji.