vruća tema

Polako cure detalji o novoj ljubavi Doris Pinčić

01.04.2022 u 13:05

Bionic
Reading

Od kad se doznalo da voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' ima novog dečka 46-godišnjeg Daruvarčanina Davora Guberovića, menadžera u trgovačkom lancu, polako cure detalji o njihovoj romansi

Poznato je da je par nedavno osvojio najviši vrh Afrike - Kilimandžaro. Davor Guberović je o iskustvima s tog putovanja pisao na Mojportal.hr, a Doris Pinčić je u vrijeme afričke pustolovine na Instagramu pokazivala fotografije na kojima se vidi njezina nova ljubav. No javnost je tek sada doznala za njihovu vezu.

Sudeći prema fotografija povezalo ih je to što su oboje avanturističkog duha, a i oboje iza sebe imaju propali brak. Kako piše Jutarnji list, Guberovića poznanici opisuju kao vedrog, staloženog i dobrog prijatelja, sportaša uvijek spremnog za putovanja i stjecanje novih iskustava. Osnovnu i srednju školu završio je Daruvaru, gdje mu živi i obitelj, a na studij je stigao u Zagreb.

  • +4
Doris Pinčić Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Pretpostavlja se da ga je s voditeljicom spojila upravo ljubav prema planinarenju (on je krajem kolovoza osvajao Triglav, a Zadranka se početkom rujna pohvalila kako se uspela na dva najviša vrha Velebita). Navodno su im se prvi brakovi okončali otprilike u isto vrijeme, prije dvije godine, a osim osvajanja jednog od najegzotičnijih vrhova svijeta par je skupa bio i na skijanju u Italiji.