vrijeme za slavlje

Doris Pinčić se pohvalila velikim vijestima: 'Jako sam sretna'

06.10.2021 u 17:56

Bionic
Reading

Glumica i voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' s pratiteljima je podijelila da je obranila diplomski rad. Završila je studij upravljanja odnosa s javnošću

'Uspješno sam obranila diplomski rad na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment. Jako sam sretna jer vjerujem da je obrazovanje i rad na sebi jedino što doista imamo i nosimo sa sobom gdje god da idemo. Ulog u sebe NIKAD nije uludo potrošen novac ili vrijeme', piše u svojoj objavi na Instagramu Doris Pinčić.

'I oprostite mi, ali voljela bi da ovo posebno znaju ŽENE koje su na tržištu ipak još uvijek značajno manje cijenjene i trebaju nam doktorati da netko shvati da znamo abecedu. Što sad... idemo dalje s obrazovanjem jer #neverstoplearning', poručila je na kraju popularna Zadranka.

  • +13
Doris Pinčić Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Od prošlog tjedna voditeljskoj ekipi emisije HRT-a 'Dobro jutro, Hrvatska' pridružio se Dubrovčanin Vicko Dragojević, iskusni reporter koji je dosad radio u redakciji dopisništva. Nakon njegovog voditeljskog debija na društvenim su se mrežama počela lomiti koplja radi njegovog naglasaka, a u obranu je stala i Doris. 'Joj ima jedna prosta izjava o tima kojima sve smeta ali nećemo dodatno užariti. Sve si lijepo rekla, dobrodošao Vicko', komentirala je prije nekoliko dana ispod statusa Zlate Muck Sušec.