nova ljubav

Doris Pinčić ponovo ljubi, a poznato je i s kim je sad u vezi

31.03.2022 u 14:42

Bionic
Reading

Voditeljica 'Dobro jutro, Hrvatska' u lipnju 2020. javnost je putem društvenih mreža obavijestila da se razvodi od glazbenika Borisa Rogoznice. Zadranka je pronašla novog muškarca

Gotovo dvije godine nakon razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice, Doris Rogoznica je, doznaje Studio Jutarnjeg lista ponovno zaljubljena, a njezino je srce osvojio 46-godišnji Daruvarčanin Davor Guberović, menadžer u jednom trgovačkom lancu. Voditeljicu smo kontaktirali, ali na naše upite nije odgovorila.

Par je, pišu, spojila ljubav prema planinarenju, koje je posljednjih mjeseci nova strast Zadranke, a priroda i osvajanje planinskih vrhova očito voli i Guberović koji je uz to i ljubitelja motora. Fotografije sa samog uspona na Kilimanjaro, mogu se vidjeti u njegovom putopisu na portalu Mojportal. Na tu se desetodnevnu avanturu novi ljubavni par odvažio krajem veljače.

Studio Jutarnjeg lista navodi da se Pinčić za uspon na Kilimanjaro spremala osvajajući vrhove Velebita, a njezin novi dečko je prije Kilimanjara planirao motociklističku turneju po sjevernoj Africi. Iza sebe, baš kao i Pinčić ima propali brak i dvojicu sinova. Doris Pinčić je u braku s Borisom Rogoznicom rodila kćer i sina.

  • +4
Doris Pinčić Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL