idealan odmak od svakodnevnice

Marko Tolja se pohvalio fotografijama sa skijanja, a Barbara Kolar komentirala: 'Kaj je to s vama, ljudima s mora i snijegom?'

20.01.2021 u 10:59

Bionic
Reading

Da Hrvati vole ići na skijanje, poznato je već odavno, osobito otkad je taj zimski sport popularizirala trofejna Janica Kostelić. No, ove godine riječki glazbenik poput mnogih drugih Hrvata zbog pandemije nije mogao otisnuti se na neko inozemno skijalište pa se zadovoljio i s domaćim. Fanovima je pokazao kako je izgledala njegova snježna avantura na Sljemenu

'Konačno', kratko je Marko Tolja opisao fotografiju sa svog ovogodišnjeg skijaškog pohoda. 'Kaj je to s vama ljudima s mora i snijegom?! Nikad neću shvatiti. Doduše, to je vjerojatno ista bolest koja mene čini morem opsjednutom... Bolje da šutim, pametnija sam. Uživaj', komentirala je među prvima Barbara Kolar, a pjevač i član žirija 'Zvijezde pjevaju' joj je odgovorio: 'Svatko ima svoju dijagnozicu'.

Riječki glazbenik skija otkad zna za sebe. Kako su i njegovi roditelji veliki ljubitelji tog zimskog sporta, brata i njega stavili su na skije čim su prohodali. Ranije je izjavio da je veliki obožavatelj skijanja i svake godine, čim završi ljeto, počne brojiti dane do skijanja. Većinu života proveo je na talijanskim skijalištima koja su po njemu savršeno uređena premda mu nisu mrska ni austrijska.

Na skijanje je uobičavao ići sa svojom starom ekipom prijatelja. Ima puno anegdota jer nakon skijaškog dana uvijek bude zabavno. 'Tradicija mi je da svake godine bar jedan spust odradim svirajući ukulele, to je ekipi na stazi uvijek atrakcija; vidjeti skijaša koji ujedno svira i pjeva', ispričao je ranije za Večernji list.

  • +3
Marko Tolja Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL